Direct naar de contentDirect naar de footer

Bekijk onze maatregelen

Vanwege de maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld omtrent het Corona virus zijn er diverse faciliteiten gesloten. Hieronder treft u een overzicht van de maatregelen welke Hotel Duiven bij Arnhem A12 heeft getroffen. Deze pagina zal continu bijgewerkt worden indien er nieuwe maatregelen worden opgesteld. Heeft u in de genoemde periode een bezoek gepland aan Hotel Duiven bij Arnhem A12? Dan raden wij u aan om deze pagina nauwlettend in de gaten te houden.

Per 15/3/2020, 18:00 uur zijn onze restaurants, lobby en hotelbar gesloten t/m 28 april 2020.

Per 24/3/2020, serveren wij geen ontbijtbuffet t/m 1 juni 2020.

Per 24/3/2020, serveren wij geen lunchbuffet, Live Cooking buffet en Zondagsbrunch t/m 31 augustus.

Hotelgasten: helaas kunnen/mogen wij onze hotelgasten niet voorzien van eten en drinken in onze restaurants, lobby of hotelbar. Als alternatief bieden wij onze hotelgast in plaats van het ontbijtbuffet een ontbijt per roomservice aan. Voor 19.00uur de dag van tevoren, kunt u aangeven op het daarvoor bestemde document wat u voor het ontbijt wenst te nuttigen. Voor lunch en diner hebben wij een aangepaste roomservice kaart. Ter uitzondering zullen wij roomservices serveren zonder hier extra roomservicekosten voor te rekenen. Roomservice bestellen is mogelijk tussen 12.00 en 20:00 uur.

Indien u een arrangement geboekt heeft inclusief diner dan vervalt het gepubliceerde arrangementen menu en ontvangt u een aangepast 3-gangen diner op de kamer. Klik hier om het menu te bekijken.

Onze zwembad, fitness en Toucan Beauty & Wellness faciliteiten zijn per heden gesloten en zijn dus ook niet beschikbaar voor onze hotelgasten.

Heeft u een reservering staan bij Hotel Duiven bij Arnhem A12 met aankomst binnen genoemde periode en wenst u deze te annuleren of te wijzigen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze receptionisten via 026-318 8888, of per mail info@duiven.valk.nl. Wij zullen samen met u kijken naar de voorwaarden en de verschillende mogelijkheden.

Gasten van buitenaf: Helaas kunnen/mogen wij onze gasten van buitenaf niet voorzien van eten en drinken. Wij zullen tot en met 1 juni 2020 geen ontbijt, lunch(buffet), diner, Live Cooking buffet (op zaterdag) en Zondagsbrunch organiseren. Alle reserveringen welke reeds gemaakt zijn zullen geannuleerd worden. Uiteraard zullen wij u hier ook persoonlijk over informeren.

Indien u bij ons zal verblijven in Hotel Duiven bij Arnhem A12 en u heeft meer/andere vragen omtrent uw verblijf, raden wij u aan om contact op te nemen met onze receptionisten.