Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Green key

Een goede sfeer, professionele bediening en comfortabele faciliteiten. Dat zijn goede redenen om te kiezen voor uw verblijf in Hotel Duiven bij Arnhem A12. Maar wij doen meer dan dat. U helpt namelijk tijdens uw verblijf ongemerkt mee aan onze visie voor de toekomst. Als duurzame onderneming is Hotel Duiven bij Arnhem A12 namelijk Green Key gecertificeerd. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur, milieu en duurzaamheid, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op comfort.

People, planet en profit zijn een structureel onderdeel van onze bedrijfsdoelstellingen. Daarom hebben we ons aangesloten bij Green Key. Dit is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij net een stap bewuster omgaan met natuur en milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het 'milieuvriendelijke' niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key.

Als extra service voor haar gasten heeft Hotel Duiven bij Arnhem A12 laadpalen voor het opladen van elektrische auto´s. U kunt een heerlijk kopje koffie drinken, de email checken of even ongestoord werken terwijl uw elektrische auto in een uur volledig opgeladen is.

Faciliteiten

Faciliteiten

Uiteraard heeft Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12 nog veel meer te bieden. Bekijk hier een compleet overzicht van al onze faciliteiten.

Alle Faciliteiten