Direct naar de contentDirect naar de footer
Pasen vier je bij
Pasen vier je bij

Hotel Duiven bij Arnhem A12

Paasbuffetten

Tijdens de Paasdagen is het extra gezellig om er eens met zijn allen erop uit te gaan. Neem daarom eens een kijkje bij onze Paasbuffetten en zie wat wij u te bieden hebben tijdens Pasen.

Paasbrunch

Paasbrunch

Tijdens de Paasdagen organiseren wij verschillende buffetten en is er voor ieder wat wils. Op beide dagen presenteren wij een heerlijke Paasbrunch.
Paasmatinée

Paasmatinée

Het is extra gezellig om eens met zijn allen erop uit te gaan. Op Eerste Paasdag kunt u samen met uw familie en vrienden heerlijk komen genieten van ons Paasmatinée buffet.
Paas Live Cooking

Paas Live Cooking

U kunt ook samen met uw gezin komen genieten van ons Live Cooking Paasbuffet. Wij ontvangen u met een feestelijk glas bubbels, waarna u kunt genieten van alle heerlijkheden op een van de uitgebreide buffetten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1611 beoordelingen
C.
Hotel Duiven bij Arnhem A12 
Het was zeker genieten; allemaal goed geregeld; ook de entourage erom heen.

We vonden alles heerlijk. Ook zoveel keus, dus voor ieders wat wils. Ook voor kinderen werkt dit perfect. De bediening was goed. Ook dat er voor mijn jarige partner iets extra geregeld was door jullie en ook nog gezongen maakte het feest compleet. Wij hebben het in ieder geval alles als feestelijk ervaren. Misschien alleen voor de kinderen handiger om een recreatiemedewerker in de kinderzaal erbij te zetten, die de kinderen bezig houdt om o.a. appelflappen te maken en beetje toezicht op het springkussen houdt. Daar ging het soms mis (ruzie tussen kinderen onderling). Onze ervaring is verder in ieder geval heel positief.