Direct naar de contentDirect naar de footer
WIJ ZIJN WEER OPEN
WIJ ZIJN WEER OPEN

#weetwaarjeweernaartoekan

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Hotelgasten kunnen weer in ons restaurant ontbijten, lunchen en dineren. Tevens zijn ons terras, ons zwembad en de sauna's geopend. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Wij heten u graag persoonlijk welkom, maken u wegwijs en we staan open voor vragen. U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.

Wij verzorgen voor u een gastvrije incheck op afstand. Al onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder de corona maatregelen.

Onze kamers worden elke dag tijdens uw afwezigheid professioneel schoongemaakt en de deurklinken van de deuren, trapleuningen, liftknoppen in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Overal in het hotel zijn duidelijke vloerstickers en bewegwijzering aanwezig voor een duidelijke routing. Voor de liften geldt dat u met maximaal 2 personen hier gebruik van mag maken. Indien het druk is bij de liften, vragen wij u indien mogelijk zo veel mogelijk gebruik te maken van ons trappenhuis.

Als u bij uw boeking nog géén restaurant reservering heeft gemaakt verzoeken wij u dat direct bij check in te doen. Het is noodzakelijk om voor ontbijt en voor diner te reserveren. Het is mogelijk om te ontbijten tussen 7:00 – 9:00 uur, 9:00 – 10:00 uur en tussen 10:00 – 11:00 uur.

Graag vernemen wij welke shift uw voorkeur heeft zodat wij het aantal gasten kunnen reguleren tijdens het ontbijt. Deze tijden zijn op basis van beschikbaarheid en wij horen dit dan ook graag van u. Ook is het bij goed weer mogelijk om te ontbijten op ons vernieuwde terras.

Het terras zal vanaf 09.00 uur geopend zijn en onze collega’s in het restaurant zijn u hiermee graag van dienst.

Eten & drinken

Ontbijt en diner in het restaurant
Op dit moment kunnen enkel gasten met een hotelarrangement weer ontbijten in ons restaurant (of bij mooi weer op ons terras). Onze a la carte lunch en diner is op basis van reservering, hiervoor verwelkomen wij graag ook gasten van buitenaf. Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Voordat u het restaurant betreedt vragen wij u om uw reservering te laten zien;
  • Vervolgens stellen wij u een aantal gezondheidsvragen;
  • Wij vragen u om (verplicht) uw handen te desinfecteren;
  • Bij aankomst gelieve te wachten aan de welkomstdesk. Wij brengen u naar uw tafel.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten.
  • Wij mogen u na de gezondheidscheck aan de deur aan tafel binnen 1,5 meter serveren.
  • Wij hebben met pijlen routes gemaakt in ons hotel en wij verzoeken u deze te volgen.
  • Onze medewerkers dragen geen handschoenen en werken volgens een handen was protocol. Iedere 30 minuten wassen onze collega's "of vaker" hen handen. Dit is uit hygiënisch oogpunt.

Roomservice
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren hebben wij een lekkere roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. Voor roomservice reken wij € 7,50 per roomservice per kamer.

Brunch, lunch en Live Cooking
Helaas kunnen wij op dit moment geen lunchbuffet, brunch of Live Cooking aanbieden. Uiteraard is het wel mogelijk om in ons restaurant a la carte te lunchen. Hiervoor kunt u een reservering maken via onze website.

Terras en bar
Wij verwelkomen ook weer gasten op ons terras. Aan onze hotelbar wordt op dit moment hard gewerkt, vanaf medio juli zullen wij de deuren van onze compleet vernieuwde hotelbar heropenen.

Zwembad

Ons zwembad is weer geopend voor gasten met een hotelovernachting. Indien u tijdens uw verblijf gebruik wenst te maken van ons zwembad en/of onze sauna’s bent u verplicht een tijdslot te reserveren. De openingstijden zijn van 09:00 – 22:00 uur. Wij hebben tijdsloten van een uur met een maximaal aantal van 10 personen welke tegelijk in onze wellness aanwezig mogen zijn. U heeft de mogelijkheid om op de dag van aankomst of tijdens uw verblijf een tijdslot te reserveren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het niet te druk is in het zwembad. Natuurlijk gelden in ons zwembad ook de hygiënevoorschriften zoals hierboven beschreven.

Fitness & Wellness

Onze wellness zal tijdens uw verblijf geopend zijn. Indien u gebruik wenst te maken van onze wellness kunt u hiervoor zoals eerder vermeld een tijdslot reserveren. Onze fitness blijft nog gesloten. Ook onze Toucan Beauty is tijdens uw verblijf geopend voor behandelingen. Reserveren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij verwijzen u graag door naar onze website www.toucanbeauty.nl

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! U kunt als gast met een hotelovernachting weer genieten van heerlijke ontbijtjes, lunches en diners in de restaurants van onze hotels. Wij kijken ernaar uit om ook weer gasten zonder overnachting te kunnen bedienen in ons restaurant, onze hotelbar (vanaf medio juli) en ons terras.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk half uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder gasten aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij desinfectiezuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt desinfecteren.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijke arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen?
U bent van harte welkom om bij ons a la carte te komen lunchen.

Is de Live Cooking of Zondagsbrunch open?
Nee, vanwege de gezondheidsvoorschriften van de overheid kunnen we op dit moment geen Live Cooking of Zondagsbrunch aanbieden.

Is het zwembad open?
Ja, het zwembad is geopend voor gasten met een hotelarrangement. Bij het inchecken informeren wij u over de beschikbare tijden en kunt u een tijdslot reserveren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het niet te druk is in het zwembad. Natuurlijk gelden in ons zwembad ook onze hygiënevoorschriften.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Ons zwembad, onze sauna's en onze Toucan Beauty zijn weer geopend voor hotelgasten. Jack’s casino is ook vanaf 1 juli weer geopend en kunt u bezoeken zonder reservering.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 15 juli 2020