Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Kerst Live Cooking

Kerst Live Cooking van 19.00 tot 21.30 uur
Inclusief binnenlands gedistileerd drankenarrangement

Kerst Live Cooking = Vol!

Dinsdag 25 december 2018 en Woensdag 26 december 2018

Voor de kerst live cooking op eerste en twee kerstdag hebben wij geen tafels meer beschikbaar, wij verwijzen u graag naar onze andere kerstactiviteiten. of een van onze winterdroom Live Cooking arrangement.

Op beide kerstdagen organiseren wij een sfeervolle kerst Live Cooking. Om 19.00 uur verwelkomen wij u met een feestelijk welkomstdrankje en voor de kinderen hebben wij Timo Toekan bubbels. Hierna kunt u genieten van alle heerlijkheden die op het buffet worden gepresenteerd en de warme gerechten die in onze open keuken à la minute worden bereid.

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Voor de kinderen is er een heerlijk smulbuffet met frietjes, snacks en lekkere sausjes. In onze kinderzaal kunnen ze zich uitleven op het springkussen, een filmpje kijken in de kinderbioscoop of hun eigen creatie maken in onze knutselhoek.

Prijzen
Volwassenen: € 54,50 per persoon
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 24,50 per kind
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveren
Reserveer uw tafel nu via onze website. Meer informatie? Neem dan contact op met één van onze receptiemedewerkers. Zij zijn telefonisch te bereiken op 026 - 31 888 88 of per e-mail: info@duiven.valk.nl.