Direct naar de contentDirect naar de footer

Zondagsbrunch

Vanaf 2021 weer beschikbaar: Iedere zondag vanaf 2021 kunt u bij Hotel Duiven bij Arnhem A12 vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide Zondagsbrunch. Gedurende komende maanden is er geen Zondagsbrunch.

Vanaf 2021 weer te reserveren.

Iedere zondag presenteren wij vanaf 11.30 uur een luxe zondagsbrunch. Tussen 11.30 en 12.00 uur verwelkomen wij u op feestelijke wijze met een glas Prosecco. Vervolgens kunt u genieten van alle heerlijkheden die in onze luxe open keuken worden gepresenteerd en de warme gerechten die à la minute worden bereid.

Zondagsbrunch highlights :

  • Ruim assortiment aan luxe broodsoorten en zoete lekkernijen.
  • Saladebuffet met ruime keuze aan frisse salades en dressings.
  • Oosterse wokgerechten met diverse bijgerechten.
  • Vlees- & visspecialiteiten van de grill begeleid door groenten- en aardappelgarnituren.
  • Dessertbuffet met tongstrelende zoetigheden van onze patissiers.
  • Tot 14.30 uur onbeperkt koffie, thee, chocomel, fristi, melk, karnemelk & verse jus d'orange.

Voor de kinderen is er een heerlijk smulbuffet met frietjes, snacks, lekkere sausjes en kunnen ze samen met onze kok hun eigen appelflappen bakken. Ook kunnen ze gezellig tekenfilms kijken in onze Timo Toekan Kinderbioscoop, zich uitleven op het springkussen of een hele mooie tekening maken.

Reserveren
Reserveer uw tafel nu via onze website. Meer informatie? Neem dan contact op met één van onze receptiemedewerkers. Zij zijn telefonisch te bereiken op 026 - 31 888 88 of per e-mail: info@duiven.valk.nl.