Direct naar de contentDirect naar de footer
Eten & Drinken
Eten & Drinken

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen of te dineren. Uw culinaire wensen vervult ons keuken- en restaurantteam graag.

À la carte

À la carte

Ons sfeervolle restaurant is iedere dag van 11.00 uur tot 21.00 uur geopend. U kunt gebruik maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide à la carte kaart. In ons restaurant werken wij op basis van reserveringen.

Reserveer
Menukaarten

Menukaarten

Ervaar de Gelderse gastvrijheid. Ons keukenteam werkt met dagverse producten en de lekkerste ingrediënten. Onze menukaart staat vol Valk-klassiekers in een luxe jasje. Dat garandeert een heerlijk avondje uit!

Bekijk onze menukaarten
Hotelbar & Lobby

Hotelbar & Lobby

Een zakelijke afspraak met een kop koffie of gezellig borrelen met een heerlijke cocktail erbij? Onze hotelbar is de perfecte setting waar een ontspannen sfeer centraal staat. Onze lobby is een bedieningsvrije zone. Bestel en betaal via Anna-Bel, onze digitale collega.

Meer informatie
Vis van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
2067 beoordelingen
Alle beoordelingen
prijs erg hoog voor alleen ontbijten
Hotel Duiven bij Arnhem A12 Leonne 

Een groot compliment voor de kok die dag die alles in haar eentje had opgebouwd en toch ondanks de drukte heel vriendelijk bleef en de tijd nam voor onze Omeletjes:-)