Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Uiteraard hebben wij ook een lunchkaart.

OM MEE TE BEGINNEN

OM MEE TE BEGINNEN

  • STOKBrood (wit)

    5,50

    Kruidenboter – roomboter

  • Broodplank (olijven en ui)  

    7,50

    Roomboter – kruidenboter – tapenade – aioli

koude VOORGERECHTEN

koude VOORGERECHTEN

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Oer-Hollands

    15,50

    Hollandse garnalen – gemarineerde zalm – cocktailsaus – radijs – mierikswortel

  • Ceviche

    12,50

    Kabeljauw – passiefruit – maiskolfjes – gazpachogel – little gems – komkommer zoetzuur

  • Beef tataki

    13,50

    Tataki – bloemkool-crème – oester-mayonaise – appelparels – dashi gel

  • Rundercarpaccio

    14,50

    Parmezaan – pijnboompitten – rucola – zongedroogde tomaat – truffel of pesto dressing

  • Tomaat *

    10,75

    Tartaar – kappertjes – sjalot – dragon – tomatenschuim – aclla cress

    * Vegetarisch
Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Rock Shrimps

    15,95

    Gamba – krokant jasje – little gem – cocktailsaus –

  • Champignons met Toast

    12,75

    Gebakken champignons – kruidenboter – hamreepjes – prei – ui – wit brood

SALADES

SALADES

  • Healthy salad *

    Groene asperge – rucola – geraspte Parmezaan – gepocheerd ei – zongedroogde tomaat

    * Vegetarisch
    Klein 14,50
    Groot 17,50
  • Caprese *

    Tomaat – mozzarella – basilicum – rucola – pesto

    * Vegetarisch
    Klein 16,50
    Groot 18,50
  • Caesar Kip

    Romeinse sla – Caesardressing – Parmezaanse kaas – kerstomaat – ansjovis – croutons – gekookt ei – gebakken kipfilet

    Klein 14,95
    Groot 17,50
  • Caesar Gamba’s

    Romeinse sla – Caesardressing – Parmezaanse kaas – kerstomaat – ansjovis – croutons – gekookt ei – gebakken gamba’s

    Klein 17,90
    Groot 21,50
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Saoto

    8,25

    Kippenbouillon – tauge – eireepjes – gebakken uitjes

  • Tomatensoep

    6,50

    Crème fraîche – verse basilicum – gehaktballetjes

  • Thaise rode curry soep *

    8,75

    Kokos – bosui – koriander – tofu

    * Vegetarisch
Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Black Angus Tournedos  

    32,50

    Bospeen – Chioggia biet – rode-portsaus

  • Schnitzel

    19,50

    Geroosterde paprika – citroen – champignonsaus

  • Rib-eye

    29,50

    Groene asperge – polenta – bearnaisesaus

  • Varkenshaas

    21,50

    Raclette – Jägersaus – aardappel-crème – geroosterde paprika

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

VAN DE GRILL

VAN DE GRILL

  • Clare Valley Angus Burger

    21,50

    Mango chutney – little gem – tomaat – augurk – oude kaas – brioche brood

  • Saté

    19,50

    Kippendij – friet – atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – satésaus

Sauzen

truffelsaus – champignonsaus  – bearnaise – Jägersaus – satésaus                                     € 3,00

kappertjes hollandaise – hollandaise – wasabi hollandaise
 

mayonaise – ketchup – curry – kruidenboter                                                                        € 1,00

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • No beef burger *

    19,50

    Hummus – mango chutney – little gem – tomaat – augurk – oude kaas – brioche brood – pofaardappel

    * Vegetarisch
  • Koningsboleet *

    19,50

    Rettich – kurkuma – gele biet – venkel – zoete aardappel gnocchi – rode ui vinaigrette

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Klassieker uit de Zee

    21,50

    Roomboter gebakken schol – zeesla – meiraapjes – hollandaise

  • Zalm      

    26,50

    Koolrabi – mierikswortel-creme – bimi

  • Kabeljauw

    24,50

    Tomaten risotto – pompoen pitten – artisjok

  • Manhattan style chowder

    22,50

    Harder - Bouillon - bataat – knolselderij – ui - bottarga

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Iets kleiner

Iets kleiner

voor de kleine eter
  • Black Angus Tournedos 160 gram 

    29,50

    Gele winterpeenpuree – biet – bimi – truffelsaus

  • Koningsboleet

    16,50

    Rettich – kurkumma – gele biet – venkel – zoete aardappel gnocchi – rode ui vinaigrette

  • Zalm

    23,50

    Koolrabi – mierikswortel-creme – bimi

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Kindergerechten

Kindergerechten

Te bestellen voor kinderen t/m 11 jaar. Lust je een heel menu met voor-, hoofdgerecht en ijsje? Dan betalen papa en mama € 14,50.
  • Tomatensoepje

    5,25

    Crème fraîche – verse basilicum – gehaktballetjes

  • Ham & Meloen

    7,75

    Zoete galiameloen – rauwe ham

  • Gebakken zalm

    12,75

    Bimi – Hollandaise – frietjes

  • Schnitzeltje

    12,75

    Frietjes – ketchup of mayonaise – doperwtjes – appelmoes

  • Pasta

    12,75

    Pomodori tomaatjes – pijnboompitjes – Parmezaanse kaas

  • Snack

    9,75

    Keuze uit: kroket, frikandel of kipnuggets – frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Dievenbord

    3,55

    Niet zoveel trek? Bestel het dievenbord zodat je eten kunt stelen van je ouders

  • Timo Toekan ijsbeker

    5,75

    Vanille ijs – aardbeienijs – vers fruit – slagroom

  • Cheese cake

    6,50

    Mascarpone ijs – pure chocolade – kersen compote

KIDS TIP


Alle kinderen krijgen een kleurplaat.
Kleur deze mooi in en geef deze af bij de receptie.

Je maakt dan kans op leuke prijzen!

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Pêche melba 2.0

    10,50

    Perzik bavarois – frambozen-gel – strawberry cheesecake ijs

  • Cheese cake

    10,50

    Mascarpone ijs – pure chocolade – kersen compote

  • Dame Blanche

    10,50

    Vanille ijs – chocolade saus – ganache – vanilla espuma – yoghurt sabayon

  • Kaasplankje van de Versmarkt

    14,25

    Diverse soorten kaas – appelstroop – kletsenbrood – druiven

  • Lekker bij de koffie

    9,25

    Diverse lekkernijen – koffie naar keuze

Dessert wijn

Dessert wijn

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • 1862 Moscatel

    5,00

    Moscatel, rijpe volle en zoete dessertwijn. Geur en smaak van frisse bloemen, citrus,

    rijpe druiven, honing en gedroogd fruit.

  • Moscatel Floralix Oro ─ Miguel Torres ─ Moscatel

    5,50

    Een scala aan geuren typeren deze heerlijke halfzoete wijn zoals oranjebloesem, kaneel, honing en kruidnagel. Door de toevoeging van een beetje brandy krijgt deze wijn een verrassende pittige smaak

  • Beaumes de Venise ─ Familie Perrin ─ Muscat

    6,50

    Een volle, fruitige, zoete dessertwijn met een fris zuurtje op het einde. De smaken van rozijnen, abrikozen en honing komen goed tot zijn recht. Deze wijn is gouden medaillewinnaar op het International Wine challenge.