Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Uiteraard hebben wij ook een lunchkaart.

OM MEE TE BEGINNEN

OM MEE TE BEGINNEN

  • STOKBrood (wit)

    5,25

    Kruidenboter – roomboter

  • Broodplank (bruin en wit)  

    7,75

    Roomboter – kruidenboter – tapenade – aioli

koude VOORGERECHTEN

koude VOORGERECHTEN

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Warm Gerookte Zalm

    13,75

    Palingschuim – parelgort – radijs – popcorn

  • Oer-Hollands

    10,50

    Haring – rode biet – uitjes – radijs – bieslook – peterselie – gepofte rogge

  • Tonijn

    12,75

    Sashimi – wasabi mayonaise - tomaat – avocado – oesterblad – soyagel

  • Kipfiletrol

    14,50

    Avocado – tomaat – limoengel – zoetzure witte kool – mesclun

  • Rundercarpaccio

    12,25

    Old Amsterdam – pijnboompitten – rucola – zongedroogde tomaat – truffle- of pesto dressing

  • 'Coeur de Boeuf' *

    10,75

    Parelgort – munt – erwten – ricotta – rucola

    * Vegetarisch
  • Gazpacho *

    10,75

    Zwarte quinoa – komkommer – paprika – croutons

    * Vegetarisch
Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Ribfingers

    10,25

    Gepaneerd – lente-ui – venkel – gerookte paprikamayonaise – little gem

  • Rock Shrimps

    14,95

    Krokant jasje – little gem – cocktailsaus

  • Champignons met Toast

    9,75

    Gebakken champignons – kruidenboter – hamreepjes – prei – ui – wit brood

SALADES

SALADES

  • Groene asperges & Parmezaan *

    19,50

    Groene asperge – rucola – geraspte Parmezaan – gepocheerd ei – zongedroogde tomaat

    Klein: € 14,50

    * Vegetarisch
  • Mediterrane salade *

    16,95

    Courgette – aubergine – paprika – mozzarella – limoenazijn

    Klein: € 13,50

    * Vegetarisch
  • Watermeloen *

    16,95

    Zongedroogde tomaat – balsamico – feta – kaffir limoenolie

    Klein: € 11,50

    * Vegetarisch
  • Caesar Kip

    15,95

    Romeinse sla – Caesardressing – Parmezaanse kaas – kerstomaat – ansjovis – croutons – gekookt ei – gebakken kipfilet

    Klein: € 10,95

  • Caesar Gamba’s

    19,00

    Romeinse sla – Caesardressing – Parmezaanse kaas – kerstomaat – ansjovis – croutons – gekookt ei – gebakken gamba’s

    Klein: € 13,90

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Heldere Champignonsoep *

    6,50

    oosters gekruid – lente ui – champignons

    * Vegetarisch
  • Tomatensoep

    5,75

    Crème fraîche – verse basilicum – gehaktballetjes

  • Gebonden Vissoep

    7,50

    Garnaaltjes – kruidenolie

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Black Angus Tournedos  

    31,50

    Bospeen – chioggiabiet – rode portsaus

  • Schnitzel

    18,50

    Geroosterde paprika – citroen – champignonsaus

  • Bavette

    23,75

    Lauwwarme balsamico – geroosterde pastinaken – chioggiabiet

  • Lamsfilet

    23,50

    Ratatouille – fondant aardappels – zwarte knoflooksaus

  • Varkenshaas

    19,50

    Gesmolten gorgonzola – peer – speksaus

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

VAN DE GRILL

VAN DE GRILL

  • Black Angus Truffelburger

    19,50

    Taleggio – little gem – tomaat – augurk – gebakken spek – brioche brood

  • Kalfsentrecôte

    26,50

    Groene asperge – shiitake – lente ui – sherrysaus

  • Maïskip Supreme

    17,50

    Gele wortel – la ratte aardappels – Chantenay wortelcrème – Gorgonzolasaus

  • Varkensprocureur

    21,50

    Langzaam gegaard en gegrild – Bearnaise – tuinbonen Parmezaan – gele wortel spaghetti

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Orechiette Pasta *

    16,50

    Groene asperge – pomodori – oregano – pijnboompitten – Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Mozzarella in Carozza *

    18,25

    Tomaat – basilicum – tomaat-paprikasaus – saffraanrisotto – bimi

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Klassieker uit de Zee (één, twee of drie stuks)

    27,50

    Roomboter gebakken kleine zeetong – zeekraal – meiraapjes - Hollandaise

    Twee stuks € 32,50
    Drie stuks € 39,50
  • Zalm      

    24,50

    Appelstroop – tsuyu – edamame – wasabi hollandaise

  • Kabeljauw

    19,50

    Zeewiersalade – aubergine compote – fregola

  • Dorade

    24,50

    Puy linzen – zwarte lintpasta – rode paprika tomatenjus

  • Zarzuela

    19,50

    Diverse soorten vis – tomaat – bouillon – rustiek brood

  • Scholfilet

    24,50

    Citroenzout – gegrilde groene asperge – peultjes – amandelen – kruidenolie – tomaat

  • Rode Mul

    21,50

    Geroosterde venkel – gestoofde prei – citrus beurre blanc

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Iets kleiner

Iets kleiner

voor de kleine eter
  • Black Angus Tournedos 160 gram 

    26,50

    Bospeen – chioggiabiet – rode portsaus

  • Orecchiette Pasta

    12,50

    Groene asperge – pomodori – oregano – pijnboompitten – Parmezaanse kaas

  • Zalm 150 gram

    20,50

    Appelstroop – tsuyu – edamame – wasabi hollandaise

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Kindergerechten

Kindergerechten

Te bestellen voor kinderen t/m 11 jaar. Lust je een heel menu met voor-, hoofdgerecht en ijsje? Dan betalen papa en mama € 14,50.
  • Tomatensoepje

    3,75

    Crème fraîche – verse basilicum – gehaktballetjes

  • Ham & Meloen

    5,75

    Zoete galiameloen – rauwe ham

  • Rock Shrimps

    9,75

    Grote garnalen in een krokant jasje – mini broccoli – frietjes – ketchup of mayonaise – appelmoes

  • Schnitzeltje

    9,75

    Frietjes – ketchup of mayonaise – doperwtjes – appelmoes

  • Maïskippetje

    9,75

    Gegrilde kipfilet – frietjes – ketchup of mayonaise – doperwtjes – appelmoes

  • Pasta

    9,75

    Pomodori tomaatjes – pijnboompitjes – Parmezaanse kaas

  • Snack

    7,75

    Keuze uit: kroket, frikandel of kipnuggets – frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Dievenbord

    2,55

    Niet zoveel trek? Bestel het dievenbord zodat je eten kunt stelen van je ouders

  • Timo Toekan ijsbeker

    4,75

    Vanille ijs – aardbeienijs – vers fruit – slagroom

  • Rabarber & Yoghurtijs

    4,75

    Compote – yoghurt – ijs – blonde chocolade – koekkruim

KIDS TIP


Alle kinderen krijgen een kleurplaat.
Kleur deze mooi in en geef deze af bij de receptie.

Je maakt dan kans op leuke prijzen!

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Kokosnoot

    9,75

    Kokosmousse – makroon – sorbet – siroop – pure chocolade

  • Sinaasappel

    9,75

    Sinaasappel gember cremeux – mousse – ijs – kleffe cake – bittere chocolade – kruidnagelgel

  • Dame Blanche

    9,75

    Vanille ijs – chocolade saus – ganache – vanilla espuma – yoghurt sabayon

  • Rood Fruit

    9,75

    Rood fruit crème – gezouten karamel – vanille hangop – frambozenschuimpjes

  • Rabarber

    8,25

    Compote – yoghurt – ijs – blonde chocolade – koekkruim

  • Kaasplankje van de Versmarkt

    13,25

    Diverse soorten kaas – appelstroop – kletsenbrood – druiven

  • Lekker bij de koffie

    8,25

    Diverse lekkernijen – koffie naar keuze

Dessert wijn

Dessert wijn

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Moscatel Floralix Oro ─ Miguel Torres ─ Moscatel

    5,50

    Een scala aan geuren typeren deze heerlijke halfzoete wijn zoals oranjebloesem, kaneel, honing en kruidnagel. Door de toevoeging van een beetje brandy krijgt deze wijn een verrassende pittige smaak

  • Banyuls ─ Michel Chapoutier ─ Grenache

    6,00

    Impressies van zwart maar ook gestoofd fruit en cacao. De smaak van deze dessertwijn is zondoorstoofd en met fijne tannines. De smaak blijft mooi hangen door het weelderige zoet.

  • Beaumes de Venise ─ Familie Perrin ─ Muscat

    6,50

    Een volle, fruitige, zoete dessertwijn met een fris zuurtje op het einde. De smaken van rozijnen, abrikozen en honing komen goed tot zijn recht. Deze wijn is gouden medaillewinnaar op het International Wine challenge.