Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Uiteraard hebben wij ook een lunchkaart.

OM MEE TE BEGINNEN

OM MEE TE BEGINNEN

  • STOKBrood (wit)

    5,25

    Kruidenboter – roomboter

  • Broodplank (bruin en wit)  

    7,75

    Roomboter – kruidenboter – tapenade – aioli

koude VOORGERECHTEN

koude VOORGERECHTEN

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Ceviche

    12,95

    Kabeljauw – passiefruit – maiskolfjes – gazpachogel – little gems – komkommer zoetzuur

  • Cannelloni

    13,75

    Tonijn – gamba – citrusgel – avocado crème – rettich – salty fingers – wasabi

  • Oer-Hollands

    15,50

    Hollandse garnalen – gemarineerde zalm – cocktailsaus – radijs – mierikswortel

  • Tonijn

    10,75

    Sashimi – wasabi mayonaise - tomaat – avocado – oesterblad – soyagel

  • Steak Tartaar

    14,25

    Gedroogde eidooier – wortel meringue – basilicum mayonaise – brioche crumble

  • Gepeperde Eendenham

    13,95

    Zoet zure rode kool – rode biet – hoisin – eendenlever

  • Rundercarpaccio

    12,25

    Old Amsterdam – pijnboompitten – rucola – zongedroogde tomaat – truffel of pesto dressing

  • Tomaat *

    10,75

    Tomaat “dooiertjes” – tomatenschuim – tomatenpoeder – basilicum crème – tomaat krokant

    * Vegetarisch
  • Misto di Antipasti *

    10,75

    Crème oude kaas – tomatencake – mozzarella – bloemkoolbavarois – “atjar” van witte kool

    * Vegetarisch
Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • “Balkenbrij”

    10,25

    Lam – katenspek – witte kool zoetzuur – zoete aardappel crème – brioche toast

  • Rock Shrimps

    14,95

    Krokant jasje – little gem – cocktailsaus

  • Champignons met Toast

    9,75

    Gebakken champignons – kruidenboter – hamreepjes – prei – ui – wit brood

  • BBQ spek

    12,50

    Buikspek – hoisin – mini maïs – sugar snaps – doperwten

SALADES

SALADES

  • Groene asperges & Parmezaan *

    19,50

    Groene asperge – rucola – geraspte Parmezaan – gepocheerd ei – zongedroogde tomaat

    Klein: € 14,50

    * Vegetarisch
  • Rode biet & Schrobbelèrkaas *

    16,95

    Rode biet – mint – Stilton – Schrobbelèr kruidenlikeur – vijgen – pecannoten

    Klein: € 13,50

    * Vegetarisch
  • Watermeloen *

    16,95

    Zongedroogde tomaat – balsamico – feta – kaffir limoenolie

    Klein: € 11,50

    * Vegetarisch
  • Caesar Kip

    15,95

    Romeinse sla – Caesardressing – Parmezaanse kaas – kerstomaat – ansjovis – croutons – gekookt ei – gebakken kipfilet

    Klein: € 10,95

  • Caesar Gamba’s

    19,00

    Romeinse sla – Caesardressing – Parmezaanse kaas – kerstomaat – ansjovis – croutons – gekookt ei – gebakken gamba’s

    Klein: € 13,95

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Lente ui soep *

    6,50

    Lente ui – macadamianoten

    * Vegetarisch
  • Tomatensoep

    5,75

    Crème fraîche – verse basilicum – gehaktballetjes

  • Consommé Double

    6,50

    Soepvlees – fijne groentes - kervel

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Black Angus Tournedos  

    31,50

    Bospeen – truffelaardappels – truffelsaus

  • Schnitzel

    18,50

    Paprika – spek – ui – champignons – bospaddenstoelensaus

  • Bavette

    23,75

    Melkschuim zwarte peper – geroosterde pastinaak – truffelaardappels

  • Lamsfilet

    23,50

    Ratatouille – fondant aardappels – zwarte knoflooksaus

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij grove fruitcompote, groente en frieten.

Graag serveren wij u op verzoek een 2e groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: Truffelsaus – Kalfsjus – Sherrysaus – Remouladesaus – Bospaddenstoelensaus - Bearnaise – Mosterd-dillesaus – Zwarte knoflooksaus – Saus van eekhoorntjesbrood - Rode paprika tomatenjus - Gorgonzolasaus - Beurre blanc en Hollandaisesaus (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

VAN DE GRILL

VAN DE GRILL

  • Black Angus Truffelburger

    19,50

    Taleggio – little gem – tomaat – augurk – gebakken spek – brioche brood

  • Kalfsentrecôte

    26,50

    Groene asperge – shiitake – lente ui – sherrysaus

  • Maïskip Supreme

    16,50

    Gele wortel – la ratte aardappels – Chantenay wortelcrème – Gorgonzolasaus

  • Runderbrisket

    21,50

    Langzaam gegaard en gegrild – Bearnaise – paddestoelen – aardappelgratin

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Orechiette Pasta *

    16,50

    Groene asperge – pomodori – oregano – pijnboompitten – Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Paddenstoelen Ravioli *

    18,25

    Gele wortel spaghetti – gruyère –saus van eekhoorntjesbrood

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij grove fruitcompote, groente en frieten.

Graag serveren wij u op verzoek een 2e groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: Truffelsaus – Kalfsjus – Sherrysaus – Remouladesaus – Bospaddenstoelensaus - Bearnaise – Mosterd-dillesaus – Zwarte knoflooksaus – Saus van eekhoorntjesbrood - Rode paprika tomatenjus - Gorgonzolasaus - Beurre blanc en Hollandaisesaus (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Klassieker uit de Zee (één, twee of drie stuks)

    27,50

    Roomboter gebakken kleine zeetong – zeekraal – meiraapjes - Hollandaise

    Twee stuks € 32,50
    Drie stuks € 39,50
  • Zalm      

    24,50

    Witlof – aardappelmousseline – mosterd-dillesaus

  • Kabeljauw

    19,50

    Zeewiersalade – aubergine compote – fregola

  • Dorade

    24,50

    Puy linzen – zwarte lintpasta – rode paprika tomatenjus

  • Makreel

    19,50

    Softshell taco – zure room – gerookte paprika – limoen

  • Zeeduivelwangen

    24,50

    Lardo colonata – doperwtencrème – bulgur – courgette

  • Schelvis

    21,50

    In miso gemarineerd – taugé – gehakte bloemkool – chorizo olie

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij grove fruitcompote, groente en frieten.

Graag serveren wij u op verzoek een 2e groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: Truffelsaus – Kalfsjus – Sherrysaus – Remouladesaus – Bospaddenstoelensaus - Bearnaise – Mosterd-dillesaus – Zwarte knoflooksaus – Saus van eekhoorntjesbrood - Rode paprika tomatenjus - Gorgonzolasaus - Beurre blanc en Hollandaisesaus (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Iets kleiner

Iets kleiner

voor de kleine eter
  • Black Angus Tournedos 160 gram 

    26,50

    Bospeen – truffelaardappels – truffelsaus

  • Paddenstoelen Ravioli

    14,50

    Gele wortel spaghetti – gruyère – saus van eekhoorntjesbrood

  • Zalm 150 gram

    20,50

    Witlof – aardappelmousseline – mosterd-dillesaus

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij grove fruitcompote, groente en frieten.

Graag serveren wij u op verzoek een 2e groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: Truffelsaus – Kalfsjus – Sherrysaus – Remouladesaus – Bospaddenstoelensaus - Bearnaise – Mosterd-dillesaus – Zwarte knoflooksaus – Saus van eekhoorntjesbrood - Rode paprika tomatenjus - Gorgonzolasaus - Beurre blanc en Hollandaisesaus (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Kindergerechten

Kindergerechten

Te bestellen voor kinderen t/m 11 jaar. Lust je een heel menu met voor-, hoofdgerecht en ijsje? Dan betalen papa en mama € 14,50.
  • Tomatensoepje

    3,75

    Crème fraîche – verse basilicum – gehaktballetjes

  • Ham & Meloen

    5,75

    Zoete galiameloen – rauwe ham

  • Rock Shrimps

    9,75

    Grote garnalen in een krokant jasje – mini broccoli – frietjes – ketchup of mayonaise – appelmoes

  • Schnitzeltje

    9,75

    Frietjes – ketchup of mayonaise – doperwtjes – appelmoes

  • Maïskippetje

    9,75

    Gegrilde kipfilet – frietjes – ketchup of mayonaise – doperwtjes – appelmoes

  • Pasta

    9,75

    Pomodori tomaatjes – pijnboompitjes – Parmezaanse kaas

  • Snack

    7,75

    Keuze uit: kroket, frikandel of kipnuggets – frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Dievenbord

    2,55

    Niet zoveel trek? Bestel het dievenbord zodat je eten kunt stelen van je ouders

  • Timo Toekan ijsbeker

    4,75

    Vanille ijs – aardbeienijs – vers fruit – slagroom

  • Rabarber & Yoghurtijs

    4,75

    Compote – yoghurt – ijs – blonde chocolade – koekkruim

KIDS TIP


Alle kinderen krijgen een kleurplaat.
Kleur deze mooi in en geef deze af bij de receptie.

Je maakt dan kans op leuke prijzen!

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Tirami-Su

    8,25

    Mascarpone – lange vingers – koffiecrème – vanillesaus

  • Sinaasappel

    9,75

    Sinaasappel gember cremeux – mouse – ijs – kleffe cake – bittere chocolade – kruidnagelgel

  • Dame Blanche

    8,75

    Vanille ijs – warme chocolade saus – slagroom

  • Crème Brûlée

    9,25

    Vanille – Tonkabonen – roodfruit crumble – stracciatella-ijs

  • Rabarber

    8,25

    Compote – yoghurt – ijs – blonde chocolade – koekkruim

  • Terrine

    8,25

    Witte chocolade – spekkoek – salty caramel – rode biet ganache – basilicumroomijs

  • Kaasplankje van de Versmarkt

    13,25

    Diverse soorten kaas – appelstroop – kletsenbrood – druiven

  • Lekker bij de koffie

    8,25

    Diverse lekkernijen – koffie naar keuze

Dessert wijn

Dessert wijn

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Moscatel Floralix Oro ─ Miguel Torres ─ Moscatel

    5,50

    Een scala aan geuren typeren deze heerlijke halfzoete wijn zoals oranjebloesem, kaneel, honing en kruidnagel. Door de toevoeging van een beetje brandy krijgt deze wijn een verrassende pittige smaak

  • Beaumes de Venise ─ Familie Perrin ─ Muscat

    6,50

    Een volle, fruitige, zoete dessertwijn met een fris zuurtje op het einde. De smaken van rozijnen, abrikozen en honing komen goed tot zijn recht. Deze wijn is gouden medaillewinnaar op het International Wine challenge.

  • Banyuls ─ Michel Chapoutier ─ Grenache

    6,00

    Impressies van zwart maar ook gestoofd fruit en cacao. De smaak van deze dessertwijn is zondoorstoofd en met fijne tannines. De smaak blijft mooi hangen door het weelderige zoet.