Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Uiteraard hebben wij ook een lunchkaart.

OM MEE TE BEGINNEN

OM MEE TE BEGINNEN

  • STOKBrood (wit)

    5,75

    Kruidenboter – roomboter

  • Broodplank (olijven en ui)  

    8,50

    Roomboter – kruidenboter – tapenade – aioli

koude VOORGERECHTEN

koude VOORGERECHTEN

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Zeevruchten

    12,75

    Wasabi kroepoek – saffraan-mayonaise – venkel – lente ui

  • Zalmtartaar

    11,50

    Peterselie-gel – geschroeide bosui – wasabicrème – emping melindjo

  • Tonijn

    14,75

    Tataki – bloemkool-crème – oester-mayonaise – appelparels – dashi gel

  • Kalfsentrecôte

    13,75

    Langzaam gegaard – basilicumcrème – gepofte quinoa – spinazie salade – kruidenolie

  • Rundercarpaccio

    13,25

    Parmezaan – pijnboompitten – rucola – zongedroogde tomaat – truffel of pesto dressing

  • “Melanzana Parmiggiano” *

    11,75

    Aubergine – parmezaan – rucola – zongedroogde tomaat – tomaat textuur

    * Vegetarisch
  • Rode biet *

    11,75

    Gepoft – bulgur – gerookte olie – rucola – appel zoetzuur – Parmezaan – krokante mosterd

    * Vegetarisch
Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Wijngaardslakken

    10,75

    Knoflook – kruidenboter – brioche toast
    9 stuks / 12 stuks

    13,50
  • Coquille

    15,50

    Quinoa – appel – bloemkool-crème – venkel

  • Champignons met Toast

    10,75

    Gebakken champignons – kruidenboter – hamreepjes – prei – ui – wit brood

SALADES

SALADES

  • Groene asperges & Parmezaan *

    Groene asperge – rucola – geraspte Parmezaan – gepocheerd ei – zongedroogde tomaat

    * Vegetarisch
    Klein 15,50
    Groot 19,50
  • Winterse salade *

    Peer – walnoten – abdijkaas – pluksla

    * Vegetarisch
    Klein 14,50
    Groot 17,50
  • Bieten salade *

    Rode biet sla – chioggia biet – gele biet – passievrucht vinaigrette – fêta

    * Vegetarisch
    Klein 14,50
    Groot 17,50
  • Caesar Kip

    Romeinse sla – Caesardressing – Parmezaanse kaas – kerstomaat – ansjovis – croutons – gekookt ei – gebakken kipfilet

    Klein 11,95
    Groot 16,95
  • Caesar Gamba’s

    Romeinse sla – Caesardressing – Parmezaanse kaas – kerstomaat – ansjovis – croutons – gekookt ei – gebakken gamba’s

    Klein 14,90
    Groot 19,50
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Franse uiensoep *

    7,75

    Toast – gesmolten kaas

    * Vegetarisch
  • Tomatensoep

    7,25

    Crème fraîche – verse basilicum – gehaktballetjes

  • Tom kha

    7,75

    Kung (Noorse garnalen) of Kai (kip) – gebruneerd kokos schaafsel – udon noedels

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Black Angus Tournedos  

    33,50

    Bospeen – Chioggia biet – rode-portsaus

  • Schnitzel

    18,50

    Geroosterde paprika – citroen – champignonsaus

  • Bavette

    24,75

    Groene asperge – beukenzwam – meiknolletjes – kappertjes hollandaise

  • Varkenshaas

    20,50

    Raclette – Jägersaus – aardappel-crème – geroosterde paprika

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

VAN DE GRILL

VAN DE GRILL

  • Clare Valley Angus Burger

    19,50

    Mango chutney – little gem – tomaat – augurk – oude kaas – brioche brood

  • Maïskipfilet

    18,50

    Pruimen – pastinaak-creme – sinaasappel/gemberjus – groente chips – gekonfijte pompoen

  • Varkens rib-eye

    22,50

    Appelstroop jus – gepofte tomaat – knolselderij

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • No beef burger *

    17,50

    Hummus – mango chutney – little gem – tomaat – augurk – oude kaas – brioche brood – pofaardappel

    * Vegetarisch
  • Koningsboleet *

    18,25

    Rettich – kurkuma – gele biet – venkel – zoete aardappel gnocchi – rode ui vinaigrette

    * Vegetarisch
  • Paddenstoel Wellington *

    19,50

    Paddenstoel – spinazie – korstdeeg – spruiten bourguignon – wilde rijst

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Klassieker uit de Zee (één, twee of drie stuks)

    28,50

    Roomboter gebakken kleine zeetong – zeesla – meiraapjes – hollandaise

    Twee stuks € 36,00
    Drie stuks € 44,50
  • Zalm      

    26,50

    Koolrabi – mierikswortel-creme – bimi

  • Kabeljauw

    21,50

    Tomaten risotto – pompoen pitten – artisjok

  • Zeebaars

    25,50

    En papillotte – courgette – sjalotten – komkommer – Thaise vinaigrette

  • Heilbot

    27,50

    In de oven gegaard – salsa verde – winterpeen – vadouvan beurre blanc

  • Zeewolf

    25,50

    Jus de veau – Affligem dubbel – geroosterde peen – ui – la ratte aardappel

  • Manhattan style chowder

    22,50

    Harder - Bouillon - bataat – knolselderij – ui - bottarga

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Iets kleiner

Iets kleiner

voor de kleine eter
  • Black Angus Tournedos 160 gram 

    27,50

    Bospeen – chioggiabiet – rode portsaus

  • Koningsboleet

    16,50

    Rettich – kurkumma – gele biet – venkel – zoete aardappel gnocchi – rode ui vinaigrette

  • Zeebaars

    20,50

    En papillotte – courgette – sjalotten – komkommer – Thaise vinaigrette

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een salade en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een warme groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: 

Rode portsaus – Sherrysaus – Speksaus – Champignonsaus – Gorgonzolasaus – Bearnaise – Zwarte knoflooksaus – Pepersaus – Hollandaise – Citrus beurre blanc – Wasabi hollandaise – Tomaat-paprikasaus – Balsamico vinaigrette (€3,00), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Kindergerechten

Kindergerechten

Te bestellen voor kinderen t/m 11 jaar. Lust je een heel menu met voor-, hoofdgerecht en ijsje? Dan betalen papa en mama € 14,50.
  • Tomatensoepje

    4,25

    Crème fraîche – verse basilicum – gehaktballetjes

  • Ham & Meloen

    6,75

    Zoete galiameloen – rauwe ham

  • Gebakken zalm

    10,75

    Bimi – Hollandaise – frietjes

  • Schnitzeltje

    10,75

    Frietjes – ketchup of mayonaise – doperwtjes – appelmoes

  • Maïskippetje

    10,75

    Gegrilde kipfilet – frietjes – ketchup of mayonaise – doperwtjes – appelmoes

  • Pasta

    10,75

    Pomodori tomaatjes – pijnboompitjes – Parmezaanse kaas

  • Snack

    8,75

    Keuze uit: kroket, frikandel of kipnuggets – frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Dievenbord

    3,55

    Niet zoveel trek? Bestel het dievenbord zodat je eten kunt stelen van je ouders

  • Timo Toekan ijsbeker

    5,75

    Vanille ijs – aardbeienijs – vers fruit – slagroom

  • Marshmallow

    5,75

    Witte chocolade mousse – frambozen-gel – atsina cress

KIDS TIP


Alle kinderen krijgen een kleurplaat.
Kleur deze mooi in en geef deze af bij de receptie.

Je maakt dan kans op leuke prijzen!

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Pêche melba 2.0

    10,50

    Perzik bavarois – frambozen-gel – strawberry cheesecake ijs

  • Bruin chocoladetaartje

    10,50

    Chocolade uit Ecuador – mousse – cassis sorbetijs – rode kool zoet zuur – sinaasappel kletskop

  • Dame Blanche

    10,50

    Vanille ijs – chocolade saus – ganache – vanilla espuma – yoghurt sabayon

  • Marshmallow

    10,50

    Witte chocolademousse – frambozengel – atsina cress

  • Dulce de leche

    10,50

    Mokka ijs – sprits crumble – geroosterde sesam

  • Kaasplankje van de Versmarkt

    14,25

    Diverse soorten kaas – appelstroop – kletsenbrood – druiven

  • Lekker bij de koffie

    9,25

    Diverse lekkernijen – koffie naar keuze

Dessert wijn

Dessert wijn

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • 1862 Moscatel

    5,00

    Moscatel, rijpe volle en zoete dessertwijn. Geur en smaak van frisse bloemen, citrus,

    rijpe druiven, honing en gedroogd fruit.

  • Moscatel Floralix Oro ─ Miguel Torres ─ Moscatel

    5,50

    Een scala aan geuren typeren deze heerlijke halfzoete wijn zoals oranjebloesem, kaneel, honing en kruidnagel. Door de toevoeging van een beetje brandy krijgt deze wijn een verrassende pittige smaak

  • Beaumes de Venise ─ Familie Perrin ─ Muscat

    6,50

    Een volle, fruitige, zoete dessertwijn met een fris zuurtje op het einde. De smaken van rozijnen, abrikozen en honing komen goed tot zijn recht. Deze wijn is gouden medaillewinnaar op het International Wine challenge.