Direct naar de contentDirect naar de footer
Meeting & Events
Meeting & Events
Powered by GooglePowered by Google

Zorgeloos bijeenkomen

Op zoek naar een locatie voor uw congres, vergadering, bruiloft of feestavond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze persoonlijke en gastvrije benadering zorgen ervoor dat uw evenement - zakelijk of privé - tot in de puntjes wordt verzorgd.

Onze zalen & capaciteiten

Onze zalen & capaciteiten

Hotel Duiven bij Arnhem A12 assisteert u graag met het organiseren van uw meeting of geeft u graag de gewenste informatie. Hierbij een overzicht met de meest voorkomende opstellingen en capaciteiten, uiteraard zijn er meerdere invullingen mogelijk.

Capaciteiten
Salesteam
Dank voor de geweldige ervaring bij jullie! De aanloop en organisatie verliep al super en de dag zelf was ook fantastisch wat ons betreft. In elk geval voor ons een onvergetelijke ervaring geworden!
Roy Cornelissen
Innovation Day Xpirit
Your hospitality is amazing! Thank you for your flexibility and thank you for making it all happened!
Yarden Cohen
CardioValve
Het was voor ons een feestje om de innovation day bij jullie te morgen organiseren. Het is echt uitzonderlijk hoe ontzettend servicegericht jullie zijn en het lijkt wel of alles mogelijk is. Ik hoop dat jullie zelf door hebben hoe bijzonder dit is. Wij komen namelijk regelmatig op locaties en dat is echt niet altijd zo!
Natascha Former
Innovation Day Xpirit
Bedankt voor jullie flexibiliteit en meedenken. Ons team was erg lovend over de training bij jullie en de service, onze complimenten. We komen graag weer terug bij jullie voor onze aankomende trainingen.
Anna Tjumina
Continuous Learning Team
Onze dag was zeer geslaagd, dank daarvoor. Super organisatie dus we kijken er mooi op terug!
Liz Heutinck
Kaemingk B.V.
We zijn erg enthousiast over de tweedaagse die wij bij jullie hebben mogen organiseren. Zaal was super, lunch was goed, iedereen was erg tevreden. Voor volgend jaar gaan we zeker kijken of we weer bij jullie terecht kunnen in de Maxima 2
Anouk Gijsbers - Poels
TenneT TSO
Ik heb terug gekregen dat alles naar wens is verlopen. Oplossingsgericht meedenken en handelen heb ik bij jullie mogen ervaren. Ontzorgen is en blijft een groot goed! Dank daarvoor.
Marjolein Schreurs-Terwijn
Enexis Netbeheer
De ambiance en inrichting zijn echt super en de verzorging laat ook niets te wensen over. De versnaperingen tijdens de pauzes zijn goed geregeld. De aanwezigen waren erg positief en als wij weer een evenement gaan organiseren in deze regio zullen we zeker terugkomen! Dit was voor herhaling vatbaar!
Bianca Hollander
ASSET Rail B.V.

De voordelen van Hotel Duiven

  • Plenaire zaal tot 750 gasten

  • Zalen met daglicht

  • Gezonde en zoete snacks inclusief

  • Laadpalen en snelladers