Direct naar de contentDirect naar de footer
Pasen vier je bij
Pasen vier je bij

Hotel Duiven bij Arnhem A12

Zet je moeder in het zonnetje

Met de Moederdag Brunch

De hort op met je pa

Samen lekker eten bij de Vaderdag Brunch

Paasbuffetten

 • Paasbrunch

  Paasbrunch

  Tijdens de pasen kunt u bij Hotel Duiven bij Arnhem A12 vanaf 11.00 uur genieten van een uitgebreide Paasbrunch.

  Paasbrunch
 • Paas Matinée

  Paas Matinée

  Op 1ste paasdag kunt u samen met uw familie en vrienden heerlijk komen genieten van onze Live Cooking Paas matinée buffet. Wij verwelkomen u graag vanaf 15.00 uur.

  Paas Matinée
 • Paas Live Cooking

  Paas Live Cooking

  Tijdens de Paasdagen kunt u samen met uw familie en vrienden heerlijk komen genieten van onze Live Cooking Paasbuffetten. Op 1e Paasdag verwelkomen wij u graag vanaf 19.00 uur ons Luxe Paas Live Cookingbuffet!

  Paas Live Cooking
Moederdag Brunch

Moederdag Brunch

Op Moederdag organiseren wij een sfeervolle Moederdag Brunch. Om 11:00 uur wordt u ontvangen met een feestelijk glas Bubbels. Hierna kunt u genieten van alle heerlijkheden die op het eilandenbuffet worden gepresenteerd en de warme gerechten die in onze warme keuken à la minute worden bereid.

Moederdag Brunch
Pinksterbrunch

Pinksterbrunch

Op eerste Pinksterdag organiseren wij een sfeervolle Pinksterbrunch. Om 11:00 uur wordt u ontvangen met een feestelijk glas Bubbels. Hierna kunt u genieten van alle heerlijkheden die op het eilandenbuffet worden gepresenteerd en de warme gerechten die in onze warme keuken à la minute worden bereid.

Pinksterbrunch
Vaderdag Brunch

Vaderdag Brunch

Op Vaderdag organiseren wij een sfeervolle brunch. Om 11:00 uur wordt u ontvangen met een feestelijk glas bubbels. Hierna kunt u genieten van alle heerlijkheden die op het eilandenbuffet worden gepresenteerd en de warme gerechten die in onze warme keuken à la minute worden bereid.

Vaderdag Brunch