Direct naar de contentDirect naar de footer
  • Fietsverhuur

    U heeft bij ons de mogelijkheid om fietsen te reserveren. Een ideale manier om dit onbekende stukje Nederland te ontdekken! U kunt bij ons kiezen uit een 7-versnellingen fiets of een elektrische fiets.

    Fietsverhuur
  • Wellness

    Ons moderne fitness- en wellnesscenter, gelegen op de 14e verdieping, biedt een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning! Neem een verfrissende duik in het zwembad, relax in ons saunacomplex of lekker uitleven en de spanning van u af laten vallen bij de fitness.

    Wellness

Faciliteiten in ons Hotel

Een horeca familie met een groen hart

Een horeca familie met een groen hart

DE FAMILIE VAN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Trots zijn wij op wat we als familie tot stand gebracht hebben. Wij zijn gegroeid van een klein cafeetje in Voorschoten in de 19e eeuw tot een legendarisch familieconcern anno 2020. Al vele generaties lang staan wij voor gastvrijheid. Om ook de komende generaties te mogen blijven verwelkomen, proberen wij in alle facetten te doen wat mogelijk is om onze bijdrage te leveren aan een mooiere leefomgeving voor de toekomst.

In 2020 is Van der Valk door de Sustainable Brand Index in de categorie Hotelketen uitgeroepen tot sectorwinnaar, https://www.sb-index.nl/2020. Wilt u meer informatie over hoe wij samen op weg gaan naar een mooiere wereld, bekijk dan nu onze MVO brochure.

MVO Brochure
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
58 beoordelingen
Hans
Hotel Duiven bij Arnhem A12 
Naar de postbank😜