Direct naar de contentDirect naar de footer
Verrassend lekker!
Verrassend lekker!
Onze uitgebreide menukaart

Bekijk hem hier!

Kom gezellig dineren!

reserveer hier!

Let's Wine, Dine & More

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult ons keuken- en restaurantteam graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks opent het restaurant haar deuren om u te verwelkomen voor het royale ontbijtbuffet.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Iedere werkdag presenteren wij vanaf 12.00 uur een luxe Live Cooking lunchbuffet in het restaurant. In de maanden juli en augustus is er geen lunchbuffet.
A la carte

A la carte

In het sfeervolle restaurant kunt u iedere dag van 12.00 uur tot 22.00 uur gebruik maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide à-la-carte kaart.
Live Cooking

Live Cooking

Iedere zaterdag presenteren wij vanaf 17.30 uur een keur aan smaakvolle gerechten in onze luxe open keuken. In de maanden juli en augustus is er geen Live Cooking.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere zondag kunt u bij Hotel Duiven bij Arnhem A12 vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide Zondagsbrunch. In de maanden juli en augustus is er geen Zondagsbrunch.
Valentijnsdiner

Valentijnsdiner

Love is in the air. Nodig jouw Valentijn uit en kom samen genieten van ons speciaal samengestelde Valentijnsmenu.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1611 beoordelingen
Rina Broekhuysen
Hotel Duiven bij Arnhem A12 
We hebben van het lunchbuffet genoten

Het was allemaal heel lekker, de salade’s vond ik wat minder, maar dat is natuurlijk smaken verschillen. Ik mis al een tijdje de tonijnsalade. De medewerkers waren allemaal super aardig .

EXCLUSIVE PURPLE

EXCLUSIVE PURPLE

Het gezellige en ongedwongen middelpunt van het hotel is toch zeker de hotelbar! Geniet in een sfeervolle ambiance van een aperitief of na afloop van uw diner van een lekker kopje koffie, thee of één van onze heerlijke digestieven. Tevens bestaat de mogelijkheid voor het nuttigen van een klein hapje.

Dagelijks geopend van 15.00 - 00.00 uur.

Barkaart