Direct naar de contentDirect naar de footer
Onze uitgebreide menukaart
Onze uitgebreide menukaart

Bekijk hem hier!

Verrassend lekker!
Met heerlijke desserts!
Kom gezellig dineren!

reserveer hier!

;

Let's Wine, Dine & More

Ons terras is geopend van 12.00 tot 21.30 uur.

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen of te dineren. Uw culinaire wensen vervult ons keuken- en restaurantteam graag.

Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel voor op ons terras. (In ons restaurant werken wij op basis van beschikbaarheid/inloop). Houdt u er rekening mee dat wij uw gegevens dienen te registreren en een checkgesprek bij ontvangst moeten afnemen. Wij verwelkomen u graag en alvast eet smakelijk!

Het is helaas niet mogelijk om in groepsverband te dineren, de maximale groepsgrootte is 4 personen. Indien u uit één huishouden bestaat is de maximale groepsgrootte 6 personen.

A la carte

A la carte

Ons sfeervolle restaurant is weer geopend, u kunt iedere dag van 12.00 uur tot 21.30 uur gebruik maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide à-la-carte kaart. In ons restaurant werken wij op basis van beschikbaarheid/inloop.
Terras

Terras

Op ons sfeervolle terras bent u van harte welkom tijdens de aangepaste openingstijden. Van 12.00 tot 21.30 uur kunt u genieten van de rust, de heerlijke zonnestralen en onze gastvrijheid!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1611 beoordelingen
Dimitri
Hotel Duiven bij Arnhem A12 
Heerlijk eten en grote porties

Het eten was heerlijk! Ook de porties waren perfect. 9/10 omdat er bij het hoofdgerecht een tweetal componenten misten, maar buiten dat een top diner!

Hotelbar & Lobby

Hotelbar & Lobby

Op dit moment is onze hotelbar tot nader order gesloten.

De deuren van onze prachtige hotelbar zijn weer geopend.

Nieuwe inrichting, kleuren en texturen hebben ervoor gezorgd dat u deze niet meer herkent.

Ook onze hotellobby heeft een make-over gehad en is compleet vernieuwd.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Kom een kijkje nemen