Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Uiteraard hebben wij ook een lunchkaart.

VOORGERECHTEN Klassiek

VOORGERECHTEN Klassiek

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Rundercarpaccio    

    11,95

    Oude kaas – pijnboompitten – rucola – zongedroogde tomaat – zwarte peper – truffel of pesto dressing

  • Boerenpaté        

    10,50

    Brioche brood – rode ui compote – sinaasappel

  • Zalm        

    12,50

    Ambachtelijk gerookt – mierikswortel crème – citroen – kappertjes – rode ui – bladspinazie

Voorgerechten Innovatief

Voorgerechten Innovatief

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Ossenworst  

    12,50

    Chorizo mayonaise – augurk – Amsterdams uitje – zuurdesem – kwartelei

  • Sashimi       

    12,50

    Gemarineerde zalm – tonijn – sesam – soja gel – wasabi mayonaise – komkommer sushi

  • Forelfilet       

    11,50

    Zacht gegaard – gebrande amandelen – bruine boter – quinoa – asperge – meiraap

  • Zalmcocktail 2.0

    11,50

    Licht gegaard – Little gem – cocktailsaus – croutons – Granny Smith appel – groene kruiden

  • Vegetarisch Tuintje

    10,50

    Quinoa salade – seizoensgroenten – groene kruiden – zongedroogde tomaat

  • Geitenkaas    

    16,95

    Warme geitenkaas – frisse salade – honing – walnoot – speltbrood canapés

    snack komkommer – gemarineerde mini biet

    Kleine portie 11,50
  • Caesar Kip  

    14,50

    Little gem – Caesardressing – Parmezaanse kaas vlokken – tomaat – ansjovis – croutons

    gekookt ei – gebakken kipfilethaasjes

    Kleine portie 9,50
  • Caesar Gamba’s             

    17,50

    Little gem – Caesardressing – Parmezaanse kaas vlokken – tomaat – ansjovis – croutons

    gekookt ei – gebakken gamba’s

    Kleine portie 12,50
OM MEE TE BEGINNEN

OM MEE TE BEGINNEN

  • STOKBrood (wit)

    4,50

    Kruidenboter – roomboter

  • Speltbrood (bruin)    

    4,50

    Skyr

  • Broodplank (bruin en wit)  

    6,95

    Roomboter – kruidenboter – tapenade – skyr

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • tom Ka Kai

    6,25

    Gevogelte – kokos – sereh – glasnoedels – koriander – rode peper

  • Pompoensoep                                               

    6,25

    Laos – crème fraîche – rode peper – Granny Smith appel

  • Tomatensoep

    5,50

    Gehaktballetjes – peterselie – crème fraîche

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Wijngaardslakken            

    12,50

    Knoflook – kruidenboter – brioche toast

    9 stuks /12 stuks

    Kleine portie 9,95
  • Gegrilde Gamba’s   

    13,50

    Parelgort – kreeftenbisque – doperwten – bosui – saffraan kroepoek

  • BBQ spek           

    12,50

    Buikspek – hoisin – mini maïs – sugar snaps – doperwten

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Black Angus Tournedos  

    29,50

    Groene asperges – gepofte aardappel – Tandoori olie – braadjus

  • Schnitzel

    17,50

    Gebakken champignons – chorizo – gepofte mini paprika – stroganoffsaus

  • Halve Haan

    18,50

    Maiskippetje – saus van eekhoorntjesbrood – zoete aardappel friet

  • Lamsrug & Lamsnek                                 

    22,50

    Amandel couscous – doperwten crème – babymaïs – peterselie crumble – eigen jus

  • Procureurstuk         

    18,50

    Stamppot rauwe andijvie – meloesuitjes – kalfsjus

  • Kalfsentrecôte      

    21,50

    Groene asperges – trostomaat – mini paprika – peperjus

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij salade, groente en frieten.

Graag serveren wij u op verzoek een 2e groente,

gebakken aardappelen of een extra garnituur

De volgende sauzen zijn te bestellen: champignonroomsaus, bearnaisesaus,  rode wijnsaus,

beurre blanc en Hollandaisesaus (€2,25), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Paddenstoelen Risotto              *

    17,50

    Seizoensgroenten – zwarte knoflook – eetbare plantjes – Parmezaan – amandelschaafsel

    * Vegetarisch
  • Pizza *

    15,95

    Boerenbrie – bosui – trostomaat – rode ui – crème fraîche

    * Vegetarisch

SAUZEN

 

Stroganoffsaus – Kalfsjus – Peperjus – Remouladesaus – Champignonroomsaus

Hollandaise – Satésaus – Saus van eekhoorntjesbrood 

€ 2,25

 

Mayonaise – Ketchup – Curry – Kruidenboter

€ 1,00

 

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij grove fruitcompote, groente en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een 2e groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Kleine Zeetong (één, twee of drie stuks)   

    37,50

    Remoulade – little gem – hangop – appelkappers – cornichons – kruidenolie – dille

    Kleine portie 25,50
    31,50
  • Noorse Zalm      

    21,50

    Bospeen – paksoi – snijboon – Hollandaise

  • Heilbot           

    23,50

    Soja – venkel risotto –gerookte paling – oerwortel – krokante ui

  • Schelvis                      

    19,50

    Brandade van gerookte makreel – baby paksoi – bieslook olie

  • Kabeljauw Cordon Blue     

    19,50

    Gruyère – buikspek – bloemkool crème – groene asperge

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij salade, groente en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een 2e groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: champignonroomsaus, bearnaisesaus,  rode wijnsaus,

beurre blanc en Hollandaisesaus (€2,25), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Iets kleiner

Iets kleiner

voor de kleine eter
  • Black Angus Tournedos   

    24,50

    Groene asperges – gepofte aardappel – Tandoori olie – braadjus

  • Noorse Zalm      

    19,50

    Bospeen – paksoi – snijboon – Hollandaise

  • Paddenstoelen Risotto    *

    15,50

    Seizoensgroenten – zwarte knoflook – eetbare plantjes – Parmezaan – amandelschaafsel

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij salade, groente en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een 2e groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: champignonroomsaus, bearnaisesaus,  rode wijnsaus,

beurre blanc en Hollandaisesaus (€2,25), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Kindergerechten

Kindergerechten

te bestellen voor kinderen t/m 11 jaar Lust je een heel menu met voor-, hoofdgerecht en ijsje? Dan betalen papa en mama € 12,50.
  • Gerookte zalm met appel

    5,50
  • Gamba’s in tempura

    5,50
  • Ham & Meloen

    5,50
  • Poffertjes

    9,50

    Poedersuiker – roomboter – stroop

  • Schnitzeltje

    9,50

    Frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Kipsaté

    9,50

    Frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Snack

    5,50

    Keuze uit: kroket, frikandel of kipnuggets – frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Hotdog          

    5,50

    Frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Huisgemaakte kibbeling            

    6,50

    Frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Dievenbord

    2,50

    Niet zoveel trek? Bestel het dievenbord zodat je eten kunt stelen van je ouders!

  • Timo Toekan ijsbeker

    4,50

    2 bolletjes ijs naar keuze - vers fruit – slagroom

  • Choco cake   

    4,50

    Vanille-ijs

KIDS TIP


Alle kinderen krijgen een kleurplaat.
Kleur deze mooi in en geef deze af bij de receptie.

Je maakt dan kans op leuke prijzen!

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame Blanche 2.0

    8,50

    Flensje – vanille ijs – sinaasappel crème – chocoladesaus – slagroom

  • Friandises       

    6,00

    Twee bonbons – kokosmakroon – mangoschuim – koffie naar keuze

  • Kaasplateau        

    12,50

    Reblouchon – Reypenaer – Blue d ’Auvergne – appelstroop – druiven – kummel – toast

  • Fruitcocktail      

    8,50

    Mint siroop – sabayon – roze peper – sorbet van framboos – Sprite

  • Chocolade cake (bereidingstijd 12 minuten)       

    9,50

    Warme lava cake – verse aardbeien – saus van aardbeien – gel van aardbeien

    keuze uit vanille, aardbeien of witte chocoladeijs

  • Crème Brûlée  

    6,95

    Vanilleijs – lange vingers

  • Ananas         

    7,50

    Gemarineerd – karamelsaus – vanille ijs – anijsplantjes

  • Lekker bij de koffie!

    7,95

    Diverse lekkernijen - koffie naar keuze

Dessert wijn

Dessert wijn

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Moscatel Floralix Oro ─ Miguel Torres ─ Moscatel

    5,50

    Een scala aan geuren typeren deze heerlijke halfzoete wijn zoals oranjebloesem,

    kaneel, honing en kruidnagel. Door de toevoeging van een beetje brandy krijgt deze wijn

    een verrassende pittige smaak

  • Banyuls – Michel Chapoutier – Grenache

    6,50

    Impressies van zwart maar ook gestoofd fruit en cacao. De smaak van deze dessertwijn

    is zondoorstoofd en met fijne tannines. De smaak blijft mooi hangen door het weelderige zoet

  • Beaumes de Venise ─ Familie Perrin ─ Muscat

    6,50

    Een volle, fruitige, zoete dessertwijn met een fris zuurtje op het einde.

    De smaken van rozijnen, abrikozen en honing komen goed tot zijn recht.

    Deze wijn is gouden medaillewinnaar op het International Wine challenge.