Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Uiteraard hebben wij ook een lunchkaart.

OM MEE TE BEGINNEN

OM MEE TE BEGINNEN

  • STOKBrood (wit)

    4,95

    Kruidenboter – roomboter

  • Broodplank (bruin en wit of spelt)  

    7,50

    Roomboter – kruidenboter – tapenade – aioli

koude VOORGERECHTEN

koude VOORGERECHTEN

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Gekonfijte Zalm

    12,50

    In citroen olie gegaard – sesam krokant – wakame – teriyaki saus – radijs

  • Sashimi

    13,50

    Gemarineerde zalm – tonijn – sesam – soja gel – wasabi mayonaise – komkommer sushi

  • Vitello Tonato

    13,50

    Kalfsmuis – tonijnmayonaise – tonijn sashimi – kappertjes – rode ui

  • Rode Biet

    10,50

    Dun gesneden rode biet – filodeeg – verse geitenkaas – truffelhoning – frisée sla

  • Tomaat & Burrata

    10,50

    Tomaten – gegrilde courgette – burrata – kruidenolie

  • Rundercarpaccio

    11,95

    Old Amsterdam – pijnboompitten – rucola – zongedroogde tomaat – truffel of pesto dressing

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Wijngaardslakken            

    12,50

    Knoflook – kruidenboter – brioche toast

    9 stuks /12 stuks

    Kleine portie 9,95
  • Rock Shrimps

    14,50

    Krokant jasje – little gem – cocktailsaus

  • Draadjesvlees

    12,50

    Kalfswang – gestoofd – knolselderij – eigen jus

SALADES

SALADES

  • Wildzwijn & Paddenstoelen

    22,50

    Coppa van wildzwijn – warme paddenstoelen – jonge sla – roodlof – notenmelange – rode biet

    16,50
  • Geitenkaas

    16,95

    Warme geitenkaas – baby spinazie – biet – appel – zongedroogde tomaat – vijgen walnoten – olijfolie – balsamico glacé

    11,50
  • Caesar Kip

    15,50

    Little gem – Caesardressing – Parmezaanse kaas – kerstomaat – ansjovis – croutons gekookt ei – gebakken kipfilet

    10,50
  • Caesar Gamba’s

    18,50

    Little gem – Caesardressing – Parmezaanse kaas – kerstomaat – ansjovis – croutons gekookt ei – gebakken gamba’s

    13,50
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Maïssoep

    6,25

    Spicy popcorn – baby maïs – crème fraîche

  • Toscaanse Tomatensoep

    5,50

    Crème fraîche – verse basilicum – gehaktballetjes

  • Bouillon Eekhoorntjesbrood

    6,25

    Gehaktballetjes – peterselie – crème fraîche

    (kan ook vegetarisch geserveerd worden)

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Black Angus Tournedos  

    29,50

    Oerwortel – truffelaardappel – bospaddenstoelensaus

  • Schnitzel

    17,95

    Paprika – peterselie – citroen – zigeunersaus

  • Hertenbiefstuk

    29,50

    Medium gegaard – krokante polenta – gestampte spruitjes – hazelnoten – vanillejus

  • Eendenborst

    23,50

    Medium gegaard – witlof – rösti – cantharellen – topinamboer – five-spice jus

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij salade, groente en frieten.

Graag serveren wij u op verzoek een 2e groente,

gebakken aardappelen of een extra garnituur

De volgende sauzen zijn te bestellen: champignonroomsaus, bearnaisesaus,  rode wijnsaus,

beurre blanc en Hollandaisesaus (€2,25), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

VAN DE GRILL

VAN DE GRILL

  • Black Angus Rib Eye

    28,50

    Zoete aardappeltaart – gestoofde groene kool – groene peperjus

  • Parelhoen

    21,50

    Suprême – krokant gebakken – oerwortel – aardappelpuree – uiencompote – thijmjus

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Thaise Rode Curry *

    15,95

    Roergebakken groentes – kokos – basmati rijst – krokante uitjes – naan brood

    * Vegetarisch
  • Paddenstoelen Ravioli *

    17,50

    Zwarte wortel spaghetti – gruyère – gebrande noten – saus van eekhoorntjesbrood

    * Vegetarisch

SAUZEN

 

Stroganoffsaus – Kalfsjus – Peperjus – Remouladesaus – Champignonroomsaus

Hollandaise – Satésaus – Saus van eekhoorntjesbrood 

€ 2,25

 

Mayonaise – Ketchup – Curry – Kruidenboter

€ 1,00

 

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij grove fruitcompote, groente en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een 2e groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Klassieker uit de Zee (één, twee of drie stuks)

    37,50

    Roomboter gebakken kleine zeetong – mini pompoen – Hollandaise

    Kleine portie 25,50
    31,50
  • Zalm      

    24,50

    Knolselderijpuree – bimi – mini venkel – rode linzen

  • Zeebaars

    21,50

    Parelgort – haricot verts – gele biet – kreeftenschuim

  • Zeewolf

    21,50

    Miso bouillon – shiitake – glasnoodles – lente-ui – bimi – furikake

  • Heilbot

    24,50

    Zoetzure komkommer – savooiekool – vadouvan beurre blanc

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij salade, groente en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een 2e groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: champignonroomsaus, bearnaisesaus,  rode wijnsaus,

beurre blanc en Hollandaisesaus (€2,25), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Iets kleiner

Iets kleiner

voor de kleine eter
  • Black Angus Tournedos   

    24,50

    Oerwortel – truffelaardappel – bospaddenstoelensaus

  • Zalm      

    20,50

    Knolselderij – bimi – mini venkel – rode linzen

  • Paddenstoelen Risotto    *

    15,50

    Zwarte wortel spaghetti – gruyère – schuimige saus van eekhoorntjesbrood

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij salade, groente en frieten.

Graag serveren wij op verzoek een 2e groente, gebakken aardappelen of een extra garnituur.

De volgende sauzen zijn te bestellen: champignonroomsaus, bearnaisesaus,  rode wijnsaus,

beurre blanc en Hollandaisesaus (€2,25), of kruidenboter, mayonaise, ketchup en curry (€1,00)

Kindergerechten

Kindergerechten

te bestellen voor kinderen t/m 11 jaar Lust je een heel menu met voor-, hoofdgerecht en ijsje? Dan betalen papa en mama € 12,50.
  • Tomatensoepje

    3,50

    Crème fraîche – verse basilicum – gehaktballetjes

  • Ham & Meloen

    5,50

    Zoete galiameloen – rauwe ham

  • Rock Shrimps

    9,50

    Grote garnalen in een krokant jasje – mini broccoli – frietjes – ketchup of mayonaise – appelmoes

  • Schnitzeltje

    9,50

    Frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Maïskippetje

    9,50

    Gegrilde kipfilet – frietjes – ketchup of mayonaise – doperwtjes – appelmoes

  • Pannenkoek

    9,50

    Kant en klaar – poedersuiker – stroop – roomboter – jam

  • Ravioli

    9,50

    Gevulde pasta – geraspte kaas – wortellintjes

  • Snack

    7,50

    Keuze uit: kroket, frikandel of kipnuggets – frietjes – ketchup of mayonaise – verse groenten – appelmoes

  • Dievenbord

    2,50

    Niet zoveel trek? Bestel het dievenbord zodat je eten kunt stelen van je ouders!

  • Timo Toekan ijsbeker

    4,50

    Vanille ijs – aardbeienijs – vers fruit – slagroom

  • Witte Chocolade & Peer

    4,50

    Hazelnoten – witte chocolade crème – perengel – perencompote – witte chocolade roomijs

KIDS TIP


Alle kinderen krijgen een kleurplaat.
Kleur deze mooi in en geef deze af bij de receptie.

Je maakt dan kans op leuke prijzen!

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Bananensplit 2.0

    7,95

    Verse banaan – gedroogde banaan – karamel – vanille roomijs – pure chocolade

  • Citrus (bereidingstijd 10 minuten)

    9,50

    Citroen en maanzaad cake – grapefruit – sinaasappel – kardemom – pecannoten

  • Dame Blanche

    8,50

    Vanille ijs – warme chocolade saus – slagroom

  • Crème Brûlée

    8,95

    Rietsuiker – vijgensnoepjes – gedroogde vijg – stracciatella roomijs

  • Witte Chocolade & Peer

    7,95

    Hazelnoten – witte chocolade crème – perengel – perencompote – witte chocolade roomijs

  • Kaasplankje van de Versmarkt

    12,50

    Diverse soorten kaas – appelstroop – kletsenbrood – druiven

  • Lekker bij de koffie!

    7,95

    Diverse soorten kaas – appelstroop – kletsenbrood – druiven

Dessert wijn

Dessert wijn

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Moscatel Floralix Oro ─ Miguel Torres ─ Moscatel

    5,50

    Een scala aan geuren typeren deze heerlijke halfzoete wijn zoals oranjebloesem,

    kaneel, honing en kruidnagel. Door de toevoeging van een beetje brandy krijgt deze wijn

    een verrassende pittige smaak

  • Beaumes de Venise ─ Familie Perrin ─ Muscat

    6,00

    Een volle, fruitige, zoete dessertwijn met een fris zuurtje op het einde.

    De smaken van rozijnen, abrikozen en honing komen goed tot zijn recht.

    Deze wijn is gouden medaillewinnaar op het International Wine challenge.

  • Carmes de Rieussec ─ Sémillion ─ Sauvignon Blanc ─ Muscadelle

    6,50

    Tweede wijn van het sublieme Chateau Rieussec. Subtiele aroma's van Citrus en vanille

    wat ontstaan is door de rijping op eikenhout. Een kruidige volle smaak met goede frisheid.