- Hotel Duiven bij Arnhem A12

Let's Meet & Greet

De makkelijke bereikbaarheid maakt het hotel bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties en beurzen. Maar ook voor feestelijke bijeenkomsten als verjaardagen, recepties of voor de mooiste dag van uw leven, uw bruiloft, bent u bij Hotel Duiven bij Arnhem A12 aan het juiste adres.

Een overzicht van onze diverse mogelijkheden...

 • Ontbijtmeeting - Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Ontbijtmeeting

  Een ontbijtvergadering is gemakkelijk in te plannen in drukke agenda’s en bovendien reist iedereen voor de files. Start de dag met uw collega's met een heerlijk vergaderontbijt.

  Lees meer...
 • Vergaderen - Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Vergaderen

  Het hotel biedt 12 multifunctionele zalen, waaronder 4 boardrooms welke uitermate geschikt zijn als vergaderruimte. Deze boardrooms met vaste opstelling bieden capaciteit voor 4 tot 18 personen.

  Lees meer...
 • Congres - Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Congres

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk!

  Lees meer...
 • Feesten & Partijen - Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Feesten & Partijen

  Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

  Lees meer...
 • Bruiloft - Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Bruiloft

  Uw bruiloft vieren zoals u wilt? Alles is mogelijk, wij maken er een dag van om nooit meer te vergeten!

  Lees meer...
 • Capaciteiten - Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Capaciteiten

  Hotel Duiven bij Arnhem A12 assisteert u graag met het organiseren van uw meeting of geeft u graag de gewenste informatie. Hierbij een overzicht met de meest voorkomende opstellingen en capaciteiten, uiteraard zijn er meerdere invullingen mogelijk.

  Lees meer...
Wij maken gebruik van cookies.