Direct naar de contentDirect naar de footer

FIETSEN OP DE VELUWE

Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is een van de mooiste natuurgebieden in Nederland. De Hoge Veluwe wordt doorkruist door talrijke fietspaden. Fietsen op de Veluwe is daarom erg in trek bij natuurliefhebbers en vakantiegangers die zich op een sportieve manier willen ontspannen. Al fietsend leer je de verschillende landschappen van de Veluwe kennen: bossen, heidevelden, stuwwallen en vennetjes wisselen elkaar af. Kunstliefhebbers moeten beslist een bezoekje brengen aan het Kröller-Müller Museum, waar u onder meer werken van Van Gogh mag bewonderen. Ook zin gekregen om een weekendje te gaan fietsen op de Veluwe? Boek een voordelig fietsarrangement bij Van der Valk Duiven nabij Arnhem!

FIETSEN OP DE VELUWE? OVERNACHT IN VAN DER VALK DUIVEN!

Van der Valk Duiven is een perfecte uitvalsbasis om te gaan fietsen op de Veluwe. U bereikt snel ons hotel via autosnelweg A12. Ons hotel ligt in Duiven, op een twaalftal kilometer van het centrum van Arnhem. U hoeft dus niet door het drukke stadscentrum van Arnhem te rijden om een gerieflijk hotel te vinden! Parkeren is gratis op het ruime parkeerterrein naast ons hotel.

FIETSEN OP DE VELUWE ARRANGEMENT

Van der Valk Duiven biedt talrijke voordelige arrangementen aan, waaronder een arrangement voor fietsliefhebbers. In dit arrangement is het huren van een fiets reeds inbegrepen, dus u kunt uw eigen fiets gerust thuislaten! Naast fietsen op de Veluwe profiteert u van alle faciliteiten die Van der Valk Duiven u te bieden heeft. Na een dagje op de Veluwe wilt u misschien nog wat baantjes trekken in ons mooi aangelegde zwembad. Nadien nog even relaxen in onze Finse sauna, infrarood sauna of Turks stoombad? Dat kan in onze wellnessruimte, die u op dezelfde etage aantreft als ons zwembad. Ook een fitnesszaal met state-of-the-art toestellen staat u ter beschikking. Hebt u na een actieve vakantiedag een hongerige maag gekregen? Er wacht u een zalig diner in ons restaurant. Onze chef verzorgt ook het overvloedige ontbijtbuffet 's morgens en de smakelijke lunch 's middags. Profiteer eveneens van onze zondagsbrunch!

BEZOEK OOK ARNHEM EN OMGEVING

Vanuit Van der Valk Duiven rijdt u in een kwartiertje naar de Arnhemse binnenstad. In het Museum Arnhem wacht u een aantrekkelijke collectie moderne kunst. Een bezoekje aan Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum zijn eveneens leuke ideeën voor een daguitstap. Fietsen op de Veluwe en Arnhem ontdekken? Boek snel een fietsarrangement bij Van der Valk Duiven!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod