Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop hotel Gelderland

De provincie Gelderland is een uitstekende vakantiebestemming. Wie graag fietst, komt in Gelderland zeker aan zijn trekken. Een uitgestrekt netwerk van wandelroutes voert u door fraaie natuurgebieden, zoals het Nationale Park de Hoge Veluwe. Daarnaast zijn er een tal van bezienswaardigheden in de nabije omgeving. Wilt u Gelderland bezoeken en wenst u in een goedkoop hotel in Gelderland te overnachten? Niet te veel geld uitgeven en alsnog in een prachtig hotel overnachten? Dan moet u zeker Van der Valk Duiven nabij Arnhem overwegen!

GOEDKOOP HOTEL? GELDERLAND BEZOEKEN?

Wanneer u zoekt naar een goedkoop hotel in Gelderland, mag u niet vergeten naar aanbiedingen bij Van der Valk Duiven te kijken. Op onze website vindt u onweerstaanbare aanbiedingen en interessante arrangementen. Geniet voor een aantrekkelijke prijs onbeperkt van de luxe die ons hotel u biedt. Zoek ook naar voordelige last minutes op onze website! Hotels Gelderland: goedkoop én comfortabel bij Van der Valk!

GOEDKOOP HOTEL IN GELDERLAND MET VELE FACILITEITEN

Van der Valk Duiven beschikt over een eigen zwembad op de 14de etage. Laat u verrassen door het formidabele uitzicht over de streek! Op deze etage vindt u niet alleen ons zwembad, maar ook onze fitnessruimte. Met moderne state-of-the-art toestellen houdt u uw lichaam in conditie tijdens uw vakantie! Liefhebbers van wellness komen aan hun trekken in onze Finse sauna, infrarood sauna en Turks stoombad. Ook zonnebanken staan u ter beschikking. Wat is een leuke vakantie zonder lekker eten? Onze chef spant zich tot het uiterste in om u culinair te verwennen. En dat niet alleen tijdens het diner 's avonds. Ook het overvloedige ontbijtbuffet en de smakelijke lunch zullen u bevallen. Op zondagmorgen lang uitslapen? Geniet van ons brunchbuffet op zondagmiddag! Voor de prijs van een goedkoop hotel Gelderland profiteert u van alle leuke faciliteiten die Van der Valk u biedt!

GOEDKOOP HOTEL & GELDERLAND OMGEVING ONTDEKKEN

Ons hotel ligt op een kwartiertje rijden van de Arnhemse stadskern. Kunstliefhebbers zijn ongetwijfeld geïnteresseerd in het Museum Arnhem, met een grote verzameling moderne kunst. In het Kröller-Müllermuseum in het Nationale Park de Hoge Veluwe staat u oog in oog met de voornaamste werken van Van Gogh. Ook het Nederlands Openluchtmuseum en de Burgers' Zoo verwachten u. De koninklijke stad Apeldoorn met paleis Het Loo bereikt u na ruim een half uur. Goedkoop hotel Gelderland? Van der Valk Duiven biedt u veel comfort tegen een scherpe prijs!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod