Direct naar de contentDirect naar de footer

GOEDKOOP HOTEL VLAKBIJ NIJMEGEN?

U zoekt een hotel in Nijmegen? Goedkoop is hierbij het sleutelwoord? Rijd dan een half uurtje verder en boek een kamer of suite bij hotel Van der Valk Duiven bij Arnhem. Dan weet u zeker dat u een goedkoop hotel in Nijmegen en omstreken heeft. Goedkoop overnachten in Nijmegen zelf zal nog niet helemaal meevallen. In de meeste gevallen betaalt u toch een extra hoge prijs als u in het centrum van een stad zelf wilt verblijven. Kies daarom voor een aanbieding van hotel in Nijmegen en omgeving en neem contact op met hotel Van der Valk Duiven.

U ZOEKT EEN GOEDKOOP HOTEL NABIJ NIJMEGEN CENTRUM?

Op zich is het niet vreemd dat hotels in het centrum wat duurder zijn. U bent in dat geval namelijk dicht bij de voorzieningen en daar betaalt u voor. U wilt overnachten in Nijmegen? Goedkoop is absoluut een voorwaarde? Overweeg dan een hotel in de buurt van deze stad. Als u een suite of royale kamer reserveert bij hotel Van der Valk Duiven, heeft u zeker weten een goedkoop hotel vlakbij Nijmegen en omgeving. Bovendien profiteert u van diverse voordelen als u verblijft in dit hotel. Wat denkt u van onderstaande items?

- U betaalt geen reserveringskosten
- Een gratis kopje koffie
- Een weldaad voor lichaam en geest
- Keuze uit veel verschillende kamers

MAAK GEBRUIK VAN GOEDKOOP HOTEL NABIJ NIJMEGEN

Druk op zoek naar een goedkoop hotel dichtbij Nijmegen en omgeving? Maak dan gebruik van een van de aanbiedingen van hotel Van der Valk Duiven. Het hele jaar door bieden wij u arrangementen, last minutes en andere exclusieve aanbiedingen aan. Bij ons betaalt u absoluut een scherpe prijs. Stop met zoeken naar een goedkoop hotel nabij Nijmegen en boek nu een of meerdere overnachtingen bij ons fijne en sfeervolle hotel. In de directe omgeving is van alles te zien, te doen en te beleven. Doe uw winst met onderstaande tips:

- Ga winkelen in Nijmegen, Arnhem of Ede
- Huur fietsen en geniet van de natuur op de Veluwe
- Bezoek de dierentuin in Arnhem
- Voor kinderen is het watermuseum zeker een aanrader

Blijf ook eens een dagdeel of avond in ons hotel als u zoekt naar een goedkoop hotel dichtbij Nijmegen en omstreken. U maakt gebruik van wellness, zwembad en fitness zonder hiervoor extra te betalen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod