Direct naar de contentDirect naar de footer

VAN DER VALK HOTEL ARNHEM: GENIETEN IN GELDERLAND

Gelderland is een prachtige en zeer veelzijdige provincie waar je heerlijk geniet van bossen, heide, dierentuinen, pretparken, musea en vooral gezellige steden. Een van deze steden is Arnhem. Een oude historische stad met veel bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de historische kelders, het Dorp en het Airborne plein. Buiten Arnhem is ook zeer veel te beleven. Vlakbij het Van der Valk hotel Arnhem ligt het Kröller-Müller museum, Nederlands Openlucht museum, Burgers’ Zoo en het Airborne Museum. Dat wordt puur genieten van een weekendje weg, zakelijke training of een familievakantie. Al deze bezienswaardigheden ervaart u het beste door een kamer te boeken in een hotel Arnhem. Van der Valk hotel Arnhem ligt aan de A12 en is dus goed te bereiken.

HOTELS IN ARNHEM

Hotel Duiven is een hotel in Arnhem waar u dicht op het centrum geniet van welverdiende rust. Kies uit een van de 148 kamers of familiesuites, voorzien van een whirlpool of rainshower, zodat u na een lange dag in en om Arnhem optimaal zal ontspannen. Laat u verwennen in ons wellnesscentrum, werk u in het zweet in de luxe fitnessruimte of neem een verfrissende duik in het zwembad. Daarna neemt u natuurlijk plaats op het terras voor een hapje en drankje.

Ons hotel Arnhem is uitgerust met een á la carte restaurant en een gezellige hotelbar. Ook voor zakelijke arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden u twaalf vergaderzalen om uit te kiezen, gratis parkeren, Wi-Fi en een netjesverzorgde lunch lunch. Na afloop kunnen u en uw gasten plaatsnemen in het restaurant voor een heerlijk diner. Vergaderen, brainstormen of het organiseren van een seminar in deze inspirerende omgeving van hotel Arnhem zal zeker goede resultaten geven.

GOEDKOOP HOTEL ARNHEM? BOEK BIJ VAN DER VALK

Bent u op zoek naar een goedkoop hotel in Arnhem, maar wel eentje die u luxe en ruimte biedt? Kom dan naar Arnhem Hotel Duiven. Dit hotel Arnhem biedt diverse leuke, inspirerende en gezellige arrangementen waar u met zijn tweetjes, met het hele gezin of met collega’s op en top van kan genieten. Zo zijn er vaak arrangementen met dierentuinbezoek te boeken of juist voor de Nijmeegse Vierdaagse. We bieden ook honeymoon arrangementen en fietsarrangementen in het hotel Arnhem. Wilt u graag overnachten in ons hotel? Neem dan eens een kijkje naar onze kamers!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod