Direct naar de contentDirect naar de footer
Droom weg in een wereld van comfort
Droom weg in een wereld van comfort

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL ROND CUIJK?

De regio rond Cuijk, ten zuiden van Nijmegen, is een fraaie streek. U treft er een gebied aan met akkers, bossen, heidevelden en stuifduinen. Een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden maakt het voor wandelaars en fietsers mogelijk om de streek grondig te verkennen. In Cuijk en omgeving wordt de herinnering aan het verleden levend gehouden in tal van musea en bezienswaardigheden. Wenst u te overnachten in Cuijk? Misschien wilt u ook de verdere omgeving ontdekken? Naast een hotel in Cuijk zijn er vele andere gerieflijke hotels in de wijde omtrek. De streek rond Arnhem is eveneens een prachtige regio, van waaruit u Cuijk snel bereikt. Overweeg Van der Valk Duiven-Arnhem eens!

ALTERNATIEF HOTEL CUIJK?

Een goed alternatief voor een Cuijk hotel is Van der Valk Duiven bij Arnhem. Verblijf in ons hotel en ontdek niet alleen het land van Cuijk, maar ook de prachtige omgeving van Arnhem! Ten opzichte van een hotel in Cuijk is ons hotel zeker niet minder comfortabel. Dat bewijzen onze 148 smaakvol ingerichte kamers en suites, waar u mag genieten van een bubbelbad en/of een rainshower. Bent u een fervent sporter? Leef u uit in ons riante zwembad, dat u op de 14de etage van ons hotel aantreft. In onze moderne fitnessruimte kunt u nog meer aan lichaamsbeweging doen. Doet u het liever wat rustiger aan? Maak gebruik van onze wellness voorzieningen om volledig tot rust te komen. Een Finse sauna, een Turks stoombad, een infrarood sauna en zonnebanken wachten op u! Onze chef doet zijn uiterste best om u verrukkelijke gerechten voor te schotelen. Ontbijten, lunchen en dineren: op elk tijdstip van de dag bent u welkom in ons gezellig restaurant. Blijf lekker in bed op zondagmorgen en geniet van onze zondagsbrunch op zondagmiddag! Op zaterdagavond zorgen wij voor een Live Cooking Buffet. Ons keukenteam bereidt à la minute uw uitverkoren gerechten terwijl u wacht.

HOTEL CUIJK OF NIJMEGEN?

Sla twee vliegen in één klap. Verblijf nabij Arnhem en verken de prachtige stad en haar omgeving. Maak een daguitstap naar Cuijk om deze fraaie regio te ontdekken. Ook de stad Nijmegen is een bezoek meer dan waard. Hotel Cuijk gezocht? Boek een kamer in Van der Valkhotel Duiven!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod