Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de kerst samen met Hotel Duiven
Vier de kerst samen met Hotel Duiven
Wij kijken graag naar de mogelijkheden
Samen maar toch op afstand

Kerst 2020

Zorgeloos genieten tijdens de feestdagen? Kerst is het ideale moment om samen te komen, al is dat dit jaar met iets meer afstand.

Ondanks deze afstand denken wij graag in mogelijkheden en kiezen wij ervoor om onze hotelgasten volledig in de watten te leggen.

Genieten van het al moois dat onze locatie te bieden heeft in combinatie met een uitgebreid 4-gangen keuzediner.

Hotel Duiven biedt dit jaar volledig verzorgde hotelarrangementen aan.

Hotelarrangement

 • Samen maar toch op afstand
 • Luxe kamers met whirlpool
 • Compleet vernieuwde hotelbar en lobby
 • Toucan Beauty & Wellness
 • Zwembad, fitness en 3 sauna's

Magical Christmas arrangement

 • Magical Christmas arrangement

  Magical Christmas arrangement

  Samen maar toch op afstand? Geniet van een magische Kerst bij Hotel Duiven.

  Overnachten in een luxe hotelkamer met whirlpool, borrelen in onze prachtige hotelbar, ontspannen in onze Toucan Beauty en Wellness, dineren in ons feestelijke restaurant en afsluiten met een uitgebreid Kerst ontbijt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  Boek nu!
 • Luxe 4-gangen Kerstdiner exclusief dranken

  Luxe 4-gangen Kerstdiner exclusief dranken

  Onze Chefkok en zijn team hebben ook dit jaar weer hun best gedaan met het samenstellen van ons Kerstmenu!

  Meer informatie

Belangrijke voorwaarden tijdens de feestdagen!

Vanwege de onzekere tijden hanteren wij tijdens de Kerstdagen aangepaste reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Uiteraard houden wij ons aan de 1,5 meter norm en kunt u zorgeloos genieten terwijl u voldoet aan de huidige maatregelen.

“Wat als u na 17 december toch genoodzaakt bent om te annuleren door een Corona besmetting bij uzelf of bij één van uw naasten?”

Vanuit de Kerstgedachte hopen wij iedereen in goede gezondheid tijdens de feestdagen bij ons te mogen verwelkomen. In geval van annuleringen hebben wij helaas rechtstreeks te maken met omzetderving, onze annuleringsvoorwaarden blijven dan ook onveranderd:

De annuleringsvoorwaarden blijven in overeenstemming met de UVH (Uniforme Voorwaarden Horeca) zoals boven beschreven, ongeacht de omstandigheden van uw annulering. Er is geen restitutie mogelijk via Hotel Duiven bij Arnhem A12. Dit kunt u eventueel oppakken met uw reis- of annuleringsverzekering.

De kamerreservering kan indien gewenst wel omgeboekt worden naar een andere datum in 2021. De nieuwe aankomstdatum voor de boeking is mogelijk t/m 1 juni 2021 en blijft non-refundable. Als uw reservering een Kerst-gerelateerde restaurant activiteit bevatte, wordt dit voor de nieuwe datum een regulier ontbijt en/of diner. Ook hier is geen geld restitutie voor mogelijk.

Annulering door Van der Valk
Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Belangrijke voorwaarden

 • Wij verzoeken u vriendelijk om uw reserveringsbevestiging binnen 1 week voor akkoord te retourneren.
 • Zonder ontvangst van een akkoord kunnen wij uw reservering niet definitief bevestigen
 • Het is noodzakelijk om 100% vooruit te betalen. De uiterlijke datum voor betaling is 11 december 2020
 • Kosteloos annuleren of wijzigen kan tot 1 week voor aankomst
 • Bij wijzigingen binnen 1 week voorafgaand aan uw reservering, zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen
 • Bij wijzigingen binnen 48uur voorafgaand aan uw reservering zijn wij genoodzaakt om 100% van de kosten in rekening te brengen.
 • In verband met de RIVM maatregelen kunnen wij uitsluitend per huishouden een reservering aannemen.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1611 beoordelingen
J
Hotel Duiven bij Arnhem A12 
Vriendelijk personeel

Wij zijn al een paar x geweest en elke keer treffen wij dezelfde serveerster aan. Een top serveerster. Oog voor detail, snel en meedenkend. Mooi om te zien en komen graag weer terug. Eten ook top!! Naam serveerster: Daisy?? Weten het niet zeker.