Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de Kerst samen met Hotel Duiven
Vier de Kerst samen met Hotel Duiven
Heerlijk ontspannen
Genieten van een luxe diner

Kerst 2021

Ons hotel is tijdens de Kerstdagen enkel toegankelijk voor hotelgasten.

Zorgeloos genieten tijdens de feestdagen? Kerst is hét ideale moment om samen te komen! Waar we normaal gesproken de feestdagen groots aanpakken, is het dit jaar nog onzeker wat we kunnen en mogen.

Ons hotel is dé perfecte locatie om in een sfeervolle omgeving samen te komen met uw dierbaren voor een feestelijke Kerst. Lekker ontspannen bij onze Toucan Beauty en Wellness en genieten van al het moois dat onze locatie te bieden heeft. Voor het diner bieden wij een heerlijk 4-gangen keuzediner. Al met al een volledig verzorgde Kerst!

Benieuwd naar onze menukaart dit jaar? Neem hier een kijkje. De menukaart is nog onder voorbehoud van wijzigingen.

Hotelarrangement

 • Compleet verzorgd Kerstarrangement
 • Luxe kamer met whirlpool
 • Vernieuwde hotelbar en lobby
 • Toucan Beauty & Wellness
 • Zwembad, fitness en 3 sauna's

Magical Christmas arrangement

 • Magical Christmas arrangement

  Magical Christmas arrangement

  Geniet van een magische Kerst bij Hotel Duiven.

  Overnachten in een luxe hotelkamer met whirlpool, borrelen in onze prachtige hotelbar, ontspannen in onze Toucan Beauty en Wellness, dineren in ons feestelijke restaurant en afsluiten met een uitgebreid Kerst ontbijt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  Boek nu!
Luxe 4 gangen Kerstdiner exclusief dranken

Luxe 4 gangen Kerstdiner exclusief dranken

 • Enkel boekbaar in combinatie met een hotelovernachting

Wij verwelkomen u graag tussen 16.30 - 20.00 uur op een tijdstip naar keuze. Dit tijdstip kunt u aangeven bij uw reservering. Op basis van beschikbaarheid zullen wij zoveel mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen. Heeft u dieetwensen of allergieën? Vermeld dit dan direct bij het reserveren van uw arrangement.

Bekijk hier het arrangement

Belangrijke voorwaarden tijdens de feestdagen!

Vanwege de onzekere tijden hanteren wij tijdens de Kerstdagen aangepaste reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Uiteraard kunt u zorgeloos genieten terwijl u voldoet aan de huidige maatregelen.

“Wat als u na 20 december toch genoodzaakt bent om te annuleren door een Corona besmetting bij uzelf of bij één van uw naasten?”

Vanuit de Kerstgedachte hopen wij iedereen in goede gezondheid tijdens de feestdagen bij ons te mogen verwelkomen. In geval van annuleringen hebben wij helaas rechtstreeks te maken met omzetderving, onze annuleringsvoorwaarden blijven dan ook onveranderd:

De annuleringsvoorwaarden blijven in overeenstemming met de UVH (Uniforme Voorwaarden Horeca) zoals boven beschreven, ongeacht de omstandigheden van uw annulering. Er is geen restitutie mogelijk via Hotel Duiven bij Arnhem A12. Dit kunt u eventueel oppakken met uw reis- of annuleringsverzekering.

De kamerreservering kan indien gewenst wel omgeboekt worden naar een andere datum in 2022. De nieuwe aankomstdatum voor de boeking is mogelijk t/m 1 juni 2022 en blijft non-refundable. Als uw reservering een Kerst-gerelateerde restaurant activiteit bevatte, wordt dit voor de nieuwe datum een regulier ontbijt en/of diner. Ook hier is geen geld restitutie voor mogelijk.

Annulering door Van der Valk
Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Belangrijke voorwaarden

 • Wij verzoeken u vriendelijk om uw reserveringsbevestiging binnen 1 week voor akkoord te retourneren.
 • Zonder ontvangst van een akkoord kunnen wij uw reservering niet definitief bevestigen
 • Het is noodzakelijk om 100% vooruit te betalen. De uiterlijke datum voor betaling is 17 december 2021
 • Kosteloos annuleren of wijzigen kan tot 20 december
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1611 beoordelingen
Monique
Hotel Duiven bij Arnhem A12 
Lekker gegeten, prijzen aan de hoge kant

Geen opmerkingen op de gerechten. Maar in verhouding is de prijs aan de hoge kant.