Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de kerst samen met Hotel Duiven
Vier de kerst samen met Hotel Duiven
;

Kerstbuffetten

 • Kerst Brunch

  Kerst Brunch

  Beide kerstdagen verwelkomen wij u om 11.00 uur met een feestelijk welkomstdrankje en voor de kinderen hebben wij Timo Toekan bubbels. Waarna u kunt genieten van onze uitgebreide en feestelijk brunch buffet.

  Kerst Brunch
 • Kerst Matinée

  Kerst Matinée

  Geniet beide kerstdagen van ons uitgebreide Kerst Matinée. In de luxe open keuken bereiden onze koks uw gerechten à la minute. Om 15.00 uur verwelkomen wij u met een feestelijk welkomstdrankje en voor de kinderen hebben wij Timo Toekan bubbels.

  Kerst Matinée
 • Kerst Live Cooking

  Kerst Live Cooking

  In onze luxe open keuken presenteren wij een keur aan smaakvolle gerechten tijdens de Live Cooking. Om 19.00 uur verwelkomen wij u met een feestelijk welkomstdrankje en voor de kinderen hebben wij Timo Toekan bubbels.

  Kerst Live Cooking
 • Luxe 4-gangen kerstdiner (1e kerstdag)

  Luxe 4-gangen kerstdiner (1e kerstdag)

  Op 1e kerstdag serveren wij geheel in stijl een luxe 4-gangen kerstdiner. Wij ontvangen u om 16.00 of 20.00 uur, vervolgens serveren wij een heerlijk 4-gangen diner. Voor de kinderen serveren wij uiteraard een speciaal kinderdiner.

  Diner 1e kerstdag

Winterdroomarrangemten

 • Winterdroom Diner

  Winterdroom Diner

  Maak uw kerst nog feestelijker met een overnachting in één van onze luxe kamers. Dit in combinatie met een luxe 4-gangen diner op 1e of 2e kerstdag. De volgende ochtend zullen wij u weer verwennen met een uitgebreid ontbijtbuffet.

  Winterdroom Diner
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1161 beoordelingen
HTH
Hotel Duiven bij Arnhem A12 
Het eten was een Feest voor Jong en Oud

Het was moeilijk kiezen zoveel lekkers dat er stond .tafel 370/1. Kim K . De kinderen vonden het het beste restaurant omdat ze het zelf konden pakken. Wij hebben alle genoten van het eten.