Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de kerst samen met Hotel Duiven
Vier de kerst samen met Hotel Duiven

Kerstbuffetten

 • Kerst Brunch

  Kerst Brunch

  Beide kerstdagen verwelkomen wij u om 11.00 uur met een feestelijk welkomstdrankje en voor de kinderen hebben wij Timo Toekan bubbels. Waarna u kunt genieten van onze uitgebreide en feestelijk brunch buffet.

  Kerst Brunch
 • Kerst Matinée

  Kerst Matinée

  Geniet beide kerstdagen van ons uitgebreide Kerst Matinée. In de luxe open keuken bereiden onze koks uw gerechten à la minute. Om 15.00 uur verwelkomen wij u met een feestelijk welkomstdrankje en voor de kinderen hebben wij Timo Toekan bubbels.

  Kerst Matinée
 • Kerst Live Cooking

  Kerst Live Cooking

  In onze luxe open keuken presenteren wij een keur aan smaakvolle gerechten tijdens de Live Cooking. Om 19.00 uur verwelkomen wij u met een feestelijk welkomstdrankje en voor de kinderen hebben wij Timo Toekan bubbels.

  Kerst Live Cooking
 • Luxe 4-gangen kerstdiner

  Luxe 4-gangen kerstdiner

  Op 1e en 2e kerstdag serveren wij geheel in stijl een luxe 4-gangen kerstdiner. Wij ontvangen u op 1e kerstdag 16.00 of 20.00 uur of 2e kerstdag om 17.30 uur, vervolgens serveren wij een heerlijk 4-gangen diner. Voor de kinderen serveren wij uiteraard een speciaal kinderdiner.

  Kerstdiner

Winterdroomarrangemten

 • Winterdroom Live Cooking

  Winterdroom Live Cooking

  Tijdens de kerstdagen kunt u onbezorgd genieten van luxe en comfort in Hotel Duiven bij Arnhem A12. Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of gezellig met de hele familie, een geheel verzorgd verblijf in ons hotel maakt uw kerst compleet! Tijdens 1e of 2e kerstdag kunt u genieten van onze luxe open keuken bij de Live Cooking

  Winterdroom Live Cooking
 • Winterdroom Diner

  Winterdroom Diner

  Maak uw kerst nog feestelijker met een overnachting in één van onze luxe kamers. Dit in combinatie met een luxe 4-gangen diner op 1e of 2e kerstdag. De volgende ochtend zullen wij u weer verwennen met een uitgebreid ontbijtbuffet.

  Winterdroom Diner
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1611 beoordelingen
Ad Schellen
Hotel Duiven bij Arnhem A12 
Lekker en ontspannen dineren

Zeer attente bediening met een goed oog op alles