Direct naar de contentDirect naar de footer
Droom weg in een wereld van comfort
Droom weg in een wereld van comfort

VERBLIJF IN HOTEL DUIVEN-ARNHEM

Een verblijf te Arnhem, gelegen aan de Nederrijn ten zuiden van het Nationale Park de Hoge Veluwe, is een goede tip voor een volgend weekendje weg of voor een volgende vakantie. Het Nationale Park de Hoge Veluwe staat bekend als de groenste schatkamer van Nederland. Ook kunstliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. Het Kröller-Müller Museum herbergt een waardevolle collectie schilderwerken van onder meer Van Gogh. Wie van moderne kunst houdt, kan terecht in het Museum Arnhem in het stadscentrum. De binnenstad is overigens de plek bij uitstek als u van shoppen houdt. Wissel het winkelen ook eens af met een drankje op een terrasje, waarvan u er meer dan voldoende vindt in Arnhem. Ook het Nederlands Openluchtmuseum en de Burgers' Zoo heten u hartelijk welkom! Wilt u graag zowel Arnhem als Duiven bezoeken? Overnacht u liever niet in het drukke stadscentrum? Een hotel in Duiven, een plaatsje op zo'n tien kilometer van Arnhem, is een uitstekend alternatief. Bij Van der Valk hotel Duiven kunt u heerlijk rustig en luxueus overnachten. In slechts 15 minuten rijdt u van het hotel in Duiven naar Arnhem!

HOTEL DUIVEN

Van der Valk hotel Duiven is een prachtig locatie om te overnachten. Wat dacht u van 148 kamers en suites met een whirlpool en/of rainshower? Trek naar de 14de etage van hotel Duiven voor een verfrissende plons in het zwembad, waar u bovendien een schitterend uitzicht over de omgeving van Duiven te wachten staat. Op dezelfde etage vindt u onze fitnessruimte, waar u uw lichaam in vorm kunt houden tijdens uw verblijf. Wenst u zich liever behaaglijk te ontspannen in een sauna? Ons beauty- en wellnesscenter verwacht u! Honger gekregen na een actieve vakantiedag? Ons keukenteam zorgt op elk tijdstip van de dag voor overheerlijke à la carte gerechten.

HOTEL DUIVEN: OOK VOOR FEESTEN EN CONGRESSEN

Van der Valk Duiven beschikt over niet minder dan 12 multifunctionele zalen, waaronder een plenaire zaal. Ons hotel staat open voor bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte vergader- of congresruimte. Graag stellen wij onze zalen ter beschikking voor iedereen die een feest organiseert. Een verjaardag, bruiloft of huwelijksjubileum? U bent van harte welkom bij Van der Valk hotel Duiven bij Arnhem!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod