Direct naar de contentDirect naar de footer
Droom weg in een wereld van comfort
Droom weg in een wereld van comfort

GENIETEN VAN DE VELUWE IN HOTEL EDE

Op zoek naar een heerlijke overnachting? Ede is een leuke stad. Ede ligt vlakbij de Veluwe, een prachtig natuurgebied waar u heerlijke fietstochten en wandelingen kunt maken. Verborgen tussen de hoge bomen komt u prachtige pareltjes tegen, zoals Apenheul, Burgers Zoo, Kröller-Müller museum, Nationaal Park de Hoge Veluwe, Nijmegen, Arnhem en Ede. Dit zijn slechts enkele pareltjes die u al het moois van de Veluwe en Ede laten ontdekken.

Wilt u graag naar Ede? Hotel Duiven is dan de perfecte plek om te verblijven. Van der Valk hotel Duiven ligt vlakbij Ede en biedt veel comfort. Dat wordt op en top genieten van bijvoorbeeld het Veluwe Natuurcentrum, Historisch Museum Ede en Cinemec Ede. Hotel Duiven biedt een mooie centrale locatie.

HOTEL EDE, ZAKELIJK, ROMANTISCH EN VOOR HET HELE GEZIN

Ede hotel Duiven heeft maar liefst 148 kamers en suites voor u om uit te kiezen. Iedere kamer is zeer comfortabel en luxe ingericht. Bent u er een lange dag op uit getrokken, dan stapt u ’s avonds behaaglijk onder de rainshower of in een whirlpool, gewoon in uw eigen badkamer. Kies met het gezin voor een gezellige familiekamer. Of verblijf met zijn tweetjes in een enerverende suite. Iedere suite heeft een eigen thema en een royale badkamer. Bijvoorbeeld met een douche met een spectaculair uitzicht! Verder beschikt het hotel over een ontspannend wellnesscentrum, luxe fitnessfaciliteiten en een prachtig zwembad met terras.

Verblijft u voor zaken in ons hotel? Ede is ook dan een goede optie. Ook voor zakelijke evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben twaalf verschillende vergaderzalen met ieder een eigen deelnemerscapaciteit. Iedere vergaderzaal is van alle gemakken voorzien en heeft gratis Wi-Fi. Blijf eten met uw collega’s. Wij verzorgen graag de lunch en het diner. Overnachten is uiteraard ook mogelijk.

ARRANGEMENTEN IN HOTEL EDE

Ede ligt vlakbij Arnhem en Nijmegen (nog geen half uur rijden). Ook is Ede heel goed bereikbaar met de trein vanuit Arnhem. Daarom is een overnachting in Hotel Duiven in Arnhem een echte aanrader. Kies ook eens voor een van onze arrangementen. Zo kunt u genieten van uw honeymoon in het hotel Ede, maar ook van familiearrangementen inclusief dierentuinbezoek. Wilt u een sportief uitje? Boek dan een fietsarrangement of verblijf in ons hotel tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Wij verwelkomen u graag snel in ons hotel!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod