Direct naar de contentDirect naar de footer

OP ZOEK NAAR HOTELS IN NIJMEGEN? COMBINEER MET EEN NACHTJE ARNHEM!

Op zoek naar een hotel? Nijmegen centrum is enorm leuk! Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland en heeft een zeer rijke historie die in het stadsgezicht zeker is terug te zien. Tijdens een bezoek aan Nijmegen ontdekt u deze geschiedenis door een bezoek te brengen aan De Grote Markt met de Waag, het Goffertpark, de Kruittoren en het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Er zijn zelfs nog stukjes stadsmuur te vinden in de stad.

Houdt u van natuur en het maken van lange wandelingen of fietstochten? Dan kunt u in Nijmegen en omgeving uw hart ophalen. Hotels in Nijmegen zijn er genoeg, maar net een stukje verderop, bij Arnhem, vind je het Van der Valk hotel Duiven. Van der Valk biedt je ultieme rust en luxe tegen een nette prijs. Daarnaast ligt dit hotel mooi centraal voor wanneer u andere steden of bezienswaardigheden in de buurt wilt bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Arnhem, Harderwijk en de prachtige natuur van de Veluwe. Vanuit Van der Valk hotel Duiven-Arnhem is alles makkelijk te bereiken!

HOTEL NIJMEGEN EN OMGEVING

U kunt er voor kiezen om het prachtige Nijmegen te bezoeken door een verblijf te boeken in Van der Valk hotel Duiven-Arnhem. Beide steden liggen vlakbij elkaar en u kunt op en top genieten van al het moois wat deze steden u te bieden hebben. Op zoek naar een goedkoop hotel? Nijmegen en Arnhem combineert u goedkoop door een verblijf in Van der Valk Duiven-Arnhem. Wij bieden luxe tegen een nette prijs. Alle 148 kamers en suites zijn uitgerust met een rainshower of een whirlpool. Ook heeft het hotel een heerlijk wellnesscentrum, een sportief fitnesscentrum en een luxe zwembad met terras. U geniet er van een culinaire verrassing in het a la carte restaurant. Om de avond te besluiten neemt u nog een drankje in de hotelbar. Dit hotel is geschikt voor een romantisch weekend voor twee, een gezinsvakantie, maar ook voor een zakelijk evenement. We bieden in dit hotel vlakbij Nijmegen namelijk twaalf vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien.

DIVERSE ARRANGEMENTEN VOOR NIJMEGEN HOTEL

Op zoek naar een hotel? Nijmegen en Arnhem kun je allebei bezoeken wanneer je bij Van der Valk hotel Duiven-Arnhem verblijft. Wij bieden diverse sportieve, gezellige, zakelijke en romantische arrangementen aan, te midden van het groen. Geniet bijvoorbeeld met het gezin van een Family Fun arrangement inclusief bezoek aan de Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Of boek een sportief arrangement met wandel- en fietsroutes of voor de Nijmeegse Vierdaagse. Zelfs voor uw honeymoon bent u van harte welkom in het hotel Nijmegen. Boek daarom snel een overnachting of een luxe arrangement en kom genieten van cultuur, natuur en meer van Nijmegen en omstreken.

Overtuigd? Bekijk direct onze arrangementen