Direct naar de contentDirect naar de footer

OP ZOEK NAAR HOTEL OOSTERBEEK?

Oosterbeek is een mooie gemeente ten westen van Arnhem. Oosterbeek is bekend om het Airborne Museum, waar de herinnering aan de bloedige slag bij Arnhem levend wordt gehouden. Naast Oosterbeek ligt Doorwerth, waar het kasteel van Doorwerth twee interessante musea omvat: het Nederlands Jachtmuseum en het Museum Veluwezoom. Vanuit Oosterbeek is het mogelijk om boeiende daguitstapjes te maken naar het Nationale Park de Hoge Veluwe. De stad Arnhem met haar vele bezienswaardigheden is eveneens vlakbij. Zoekt u een hotel in Oosterbeek? Wie op zoek is naar een hotel rond Oosterbeek met ruime faciliteiten, moet beslist Van der Valk Duiven overwegen. Hotel Duiven bevindt zich ongeveer 20 kilometer van Oosterbeek en is met de auto snel bereikbaar via autosnelweg A12.

ALTERNATIEF HOTEL OOSTERBEEK

U hoeft er niet voor te vrezen dat Van der Valk Duiven u minder comfort biedt dan een Oosterbeek hotel! We stellen alles in het werk om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Vergelijk onze hotelfaciliteiten met deze van een hotel in Oosterbeek. Uw keuze is waarschijnlijk snel gemaakt! Wat dacht u van een ruim verwarmd zwembad op de 14de etage, waar u tevens mag genieten van het panorama? Hebt u voldoende baantjes getrokken? Relax dan in ons aangename wellnesscentrum, met onder meer een Finse sauna en een Turks stoombad. Wilt u nog meer aan uw conditie werken, dan bent u welkom in onze state-of-the-art fitnessruimte. Honger gekregen na al deze lichaamsbeweging? Laat u in ons restaurant verwennen door ons keukenteam! We verzorgen uw ontbijt, lunch en diner tot in de puntjes. Elke zaterdagavond wordt u uitgenodigd voor ons Live Cooking Buffet. Onze chef bereidt à la minute de smakelijke gerechten die u hebt gekozen. Maak ook gebruik van onze zondagsbrunch op zondagmiddag, zodat u op zondagmorgen niet vroeg uit de veren moet voor het ontbijt.

BEZOEK VANUIT HET HOTEL OOSTERBEEK, DOORWERTH EN ARNHEM

Naast de bezienswaardigheden in Oosterbeek en Doorwerth mag u niet vergeten om Arnhem te bezoeken. Vanuit ons hotel te Duiven bereikt u de Arnhemse binnenstad in 20 minuten. Ontdek het Museum Arnhem, het Nederlands Watermuseum, de Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Bezoek eveneens het fraaie Nationale Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müllermuseum! Na een half uurtje rijden bent u in het koninklijke Apeldoorn, met het historische Paleis Het Loo. Zoeken naar hotel Oosterbeek? Overweeg Van der Valkhotel Duiven!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod