Direct naar de contentDirect naar de footer

OP ZOEK NAAR HOTEL VEENENDAAL?

Wilt u op vakantie naar Veenendaal? Hotel nodig? Er kunnen diverse redenen zijn waarom u op zoek bent naar hotels in Veenendaal en omgeving. Veenendaal is centraal gelegen en een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Of misschien moet u voor uw werk in deze regio zijn en zoekt u om die reden een hotel nabij Veenendaal. Bent u op zoek naar een hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding en is het voor u van belang dat de locatie snel te bereiken is? Kies dan voor Van der Valk Duiven-Arnhem als alternatief voor een hotel in Veenendaal. Vanaf de A12 bent u zo bij het hotel en Veenendaal bereikt u in slechts een half uurtje rijden. Op deze manier overnacht u in een hotel nabij Veenendaal en kunt u genieten van de luxe die u van Van der Valk gewend bent!

HOTEL VEENENDAAL EN OMGEVING

In de omgeving van Veenendaal is van alles te beleven. In de eerste plaats is Veenendaal een aantrekkelijke plaats om te winkelen. Daarnaast vindt u hier diverse natuurgebieden waar u heerlijk kunt ontspannen. Zoekt u een geschikt hotel in Veenendaal en omgeving, denk dan ook eens aan hotel Van der Valk Arnhem-Duiven. Ook hiervandaan kunt u diverse uitstapjes maken. Een aantal tips zijn bijvoorbeeld:

- De dierentuin in Arnhem
- Het centrum van Arnhem
- Diverse musea in de nabije omgeving

DE VOORDELEN VAN OVERNACHTEN NABIJ VEENENDAAL

Uiteraard kunt u kiezen voor overnachten in Veenendaal, maar wanneer u een kamer of suite boekt bij hotel Van der Valk Arnhem-Duiven, weet u zeker dat u op een goede plek zit. U profiteert van diverse voordelen en kunt gebruik maken van een scala aan faciliteiten. Denk hierbij eens aan:

- Een gratis kopje koffie bij aankomst.
- Gratis parkeergelegenheid.
- Gratis Wifi in het gehele hotel.
- U kunt gebruik maken van een modern wellness center, een zwembad, fitness apparatuur en een terras.
- Laad uw elektrische auto eenvoudig op bij het hotel.

Boek nu een luxe kamer, een familiekamer of misschien wel de aphodrite suite wanneer u op zoek bent naar hotel Veenendaal. De medewerkers van Van der Valk Duiven-Arnhem staan graag voor u klaar.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod