Direct naar de contentDirect naar de footer

ZOEKT U HOTELS IN DE BUURT VAN NIJMEGEN?

Maakt u regelmatig gebruik van hotels? Nijmegen en omgeving is deze keer de bestemming? Wanneer u om zakelijke redenen een hotel nodig heeft, zou u kunnen kiezen voor hotel Van der Valk Duiven bij Arnhem. Nijmegen is slechts een half uur rijden bij ons vandaan en u kunt desnoods ook in het hotel nog verder werken. Wij zijn daar helemaal op ingericht en hebben bijvoorbeeld ook 12 verschillende vergaderzalen te huur. Zoekt u een hotel bij Nijmegen omdat u deze stad wilt bezoeken? Ook dan is hotel Van der Valk Duiven bij Arnhem de ideale oplossing. Na uw bezoek aan Nijmegen, kunt u in ons hotel helemaal tot rust komen. We hebben uitgebreide mogelijkheden voor wellness.

FACILITEITEN HOTELS IN DE BUURT VAN NIJMEGEN

Er zijn genoeg hotels in Nijmegen en omgeving te vinden, maar wanneer u een kamer of suite boekt bij hotel Van der Valk Duiven zit u zeker weten helemaal goed. U verneemt graag waarom?

- U bent bij ons van alle gemakken voorzien
- In het hele hotel gratis Wifi
- Kom bij in de stijlvolle bar
- Culinair genieten van onze uitgebreide menukaart
- Een zwembad met een terras
- Veel mogelijkheden voor fitness en wellness

U begrijpt nu vast wel waarom u bij ons een kamer of suite boekt wanneer u zoekt naar hotels in de buurt van Nijmegen.

AANBIEDINGEN EN LAST MINUTES HOTELS ROND NIJMEGEN

Maakt u het liefst gebruik van een aanbieding nu u zoekt naar hotels in de buurt van Nijmegen? Dan zit u bij hotel Van der Valk Duiven helemaal goed. Wij hebben altijd interessante last minutes of andere aanbiedingen voor u. Ook kunt u kiezen voor een passend arrangement bij het boeken van een van de hotels in Nijmegen en omstreken. Wat heeft uw voorkeur?

- Winterdroom diner
- Family Fun, luxe kamer
- Relaxen op grote hoogte
- Herfstdeal
- Suitedream

Zoals u ziet, is er bij Van der Valk Duiven veel mogelijk. Een betere keus kunt u niet maken als u hotels in de buurt van Nijmegen zoekt. Naast ontspanning en luxe in ons hotel, kunt u ook in de omgeving van alles ondernemen. Er zijn meer dan genoeg dierentuinen, musea en interessante steden in deze streek te vinden. Maak nu de beste keus en boek een fijne kamer bij hotel Van der Valk Duiven als u zoekt naar hotels in de buurt van Nijmegen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod