Direct naar de contentDirect naar de footer

WILT U OVERNACHTEN NIJMEGEN?

Nijmegen is een leuke stad voor een weekendje weg. Wie van winkelen houdt, kan zijn hart ophalen in het centrum van Nijmegen. Naast vele winkels telt Nijmegen ook talrijke interessante musea. Museum Het Valkhof omvat een grote collectie kunst en archeologische voorwerpen. Het fietsmuseum Velorama is het enige fietsmuseum in Nederland. Families met jonge kinderen vinden hun weg naar het amusementspark Tivoli. Maar waar vindt u een geschikt hotel om te overnachten in Nijmegen? In het rumoerige en levendige Nijmegen overnachten is misschien niet echt wat u zoekt? U verblijft liever in een rustig gelegen hotel buiten de stad? Van der Valk Duiven nabij Arnhem ligt op slechts 30 kilometer van Nijmegen. In plaats van overnachten te Nijmegen, verblijft u in een comfortabel en aangenaam hotel aan de rand van Arnhem!

OVERNACHTEN NIJMEGEN: EEN ALTERNATIEF

Van der Valk Duiven vormt een volwaardig alternatief als u wilt overnachten nabij Nijmegen. Ons hotel is vlot bereikbaar via autosnelweg A12. Overnachten te Nijmegen gaat mogelijk gepaard met zenuwslopend zoeken naar een parkeerplaats. Bij Van der Valk parkeert u volledig gratis op een grote parking naast het hotel. Vermijd het drukke stadscentrum van Nijmegen en geniet van een ongestoorde nachtrust in Van der Valk Duiven!

OVERNACHTEN NIJMEGEN: GOEDKOOP EN COMFORTABEL BIJ VAN DER VALK

U hoeft niet te vrezen voor een gebrek aan comfort in ons hotel. Naast onze 148 fraaie kamers en weelderige suites staan u vele aangename faciliteiten ter beschikking. Ons hotel beschikt onder meer over een riant zwembad. Naast het zwembad treft u ons wellnesscentrum aan, waar een Turks stoombad, een Finse sauna en een infraroodsauna op u wachten. Met de trainingstoestellen in onze moderne fitnessruimte blijft uw lichaam in vorm. Bovendien verwent ons keukenteam u met overheerlijke maaltijden, en dit zowel 's morgens, 's middags als 's avonds. Te duur, denkt u? Helemaal niet! Bekijk de vele aanbiedingen en last minutes in ons hotel. Tegen een voordelige prijs verblijft u in een luxueuze omgeving met uitgebreide faciliteiten.

OVERNACHT IN DUIVEN EN ONTDEK OOK ARNHEM

Vanuit Van der Valk Duiven hebt u de gelegenheid om niet alleen Nijmegen, maar ook Arnhem en omgeving te leren kennen. Breng behalve de stad Nijmegen ook een bezoek aan Burgers' Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en de Hoge Veluwe nabij Arnhem! Overnachten Nijmegen? Van der Valk Duiven is een perfect alternatief!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod