Direct naar de contentDirect naar de footer

TROUWLOCATIE NIJMEGEN

Uw huwelijksdag, de mooiste dag in uw leven! Bij een huwelijk moet er natuurlijk gefeest worden. Zo'n belangrijke gebeurtenis wilt u ongetwijfeld delen met uw familieleden en vrienden! Soms is het een hele klus om een geschikte trouwlocatie te vinden. Als u op zoek bent naar een trouwlocatie rond Nijmegen, overweeg dan Van der Valk te Duiven, nabij Arnhem. Ons hotel is een officiële trouwlocatie van de gemeente Duiven. Laat uw volledige huwelijksplechtigheid inclusief bruiloftsfeest in ons hotel plaatsvinden!

TROUWLOCATIE NIJMEGEN? KIES VAN DER VALK DUIVEN!

Van der Valk Duiven is erg goed bereikbaar via autosnelweg A12. U moet niet in de binnenstad van Arnhem zijn om ons hotel te vinden! Vanuit het centrum van Nijmegen hoeft u niet langer dan een half uurtje te rijden. Ons hotel is voorzien van een ruime parkeerplaats, wij zijn het immers gewend om veel gasten te ontvangen! Voor een trouwlocatie Nijmegen en omstreken is ons hotel perfect gelegen.

MEER DAN EEN TROUWLOCATIE ROND NIJMEGEN

Voor een bruiloftsfeest beschikt ons hotel over prachtige zalen, waarin u en uw gasten zich onmiddellijk thuis voelen. Wij staan garant voor een onvergetelijk diner, met eventueel livemuziek. Bespreek uw wensen met ons. Wij zorgen ervoor dat deze dag de mooiste dag in uw leven wordt! Na uw huwelijksdag staat het u natuurlijk vrij om in ons hotel te logeren. Maak kennis met de luxe en het comfort van ons hotel. Van der Valk te Duiven is immers veel meer dan een trouwlocatie Nijmegen. Ons hotel beschikt over alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf!

GENIET VAN HET VEELZIJDIGE AANBOD VAN VAN DER VALK DUIVEN

Als u na uw trouwfeest nog een aantal dagen in ons hotel verblijft, hebt u de keuze uit maar liefst 148 moderne kamers en weelderige suites. Alle kamers zijn voorzien van een whirlpool en/of rainshower. Onze chef draagt er zorg voor dat u driemaal per dag mag genieten van een uitgebreide en vooral smakelijke maaltijd. Blijf lekker lui in bed liggen op zondagmorgen en profiteer op zondagmiddag van onze brunch! Wilt u ook aan uw conditie werken tijdens uw verblijf? Geniet van ons riante zwembad! Onze goed uitgeruste fitnessruimte staat u eveneens ter beschikking. Om u volledig te ontspannen, bent u welkom in ons wellnesscenter. Trouwlocatie Nijmegen aan het zoeken? Van der Valk te Duiven ontvangt u van harte!

Overtuigd? Bekijk direct onze bruiloft mogelijkheden