Direct naar de contentDirect naar de footer
Overnacht in luxe & stijl
Overnacht in luxe & stijl

Reserveer

Culinair genieten in een ongedwongen sfeer

Reserveer

Ieder event is uniek

Offerte aanvragen

Kom tot rust in onze Wellness

Meer informatie

Verbouwing zwembad

Meer informatie

VAN DER VALK A12

De ligging van ons Van der Valk hotel A12 maakt het mogelijk om andere grote steden en interessante plaatsen in ons land snel te bereiken. De A12 loopt van oost naar west en verbindt de stad Den Haag met de Duitse grens nabij Arnhem. Ons hotel ligt aan de A12 bij Duiven. Hierdoor kunt u na een verblijf snel de weg weer op indien u wilt doorreizen naar bijvoorbeeld Duitsland. Heeft u zin in een weekendje weg? Dan kunt u in ons hotel een luxe kamer boeken voor een zeer voordelig tarief. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een kamer met een eigen whirlpool, of met een grote rainshower. Wij vertellen u graag meer over de bijzondere faciliteiten in ons Van der Valk A12 hotel.

BOEK EEN HOTEL BIJ ARNHEM

Voordelig genieten bij Van der Valk A12

In ons Van der Valk A12 hotel ervaart u onze ultieme gastvrijheid. Dit houdt in dat wij voor u klaar staan, graag tips geven over leuke uitstapjes en u welkom heten in een verzorgd hotel met ruime kamers. Kiest u voor een regendouche of een eigen whirlpool? Of neemt u liever een duik in ons mooie zwembad voordat u een drankje nuttigt in onze sfeervolle bar? De keuze is aan u. Wordt het een dagje winkelen in Arnhem, of bekijkt u liever de IKEA en het ruime tuincentrum bij ons om de hoek? Wanneer u kiest voor een verblijf in ons Van der Valk A12 hotel met kinderen, raden wij u een bezoek aan de grote Burgers Zoo van harte aan. Bij prettig weer kunt u in het Nationaal Park de Hoge Veluwe een leenfiets gebruiken of te voet de schitterende natuur ontdekken. Maak een keuze uit het uitgebreide menu van ons eigen restaurant voordat u heerlijk wegdroomt in een zeer comfortabel bed. Onze koks bereiden de volgende ochtend graag uw favoriete ontbijt!

Goedkoop boeken bij Van der Valk A12

Wilt u optimaal ontspannen tijdens een bezoek aan ons Van der Valk A12 hotel? Dan heeft u als onze gast de beschikking over ons wellness center, de sauna en een professionele fitnessruimte. Kortom, u hoeft ons hotel niet te verlaten om weer even helemaal tot uzelf te komen. Boek zo vroeg mogelijk om te profiteren van goedkope tarieven.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod