Direct naar de contentDirect naar de footer

VAN DER VALK VELUWE

Ons Van der Valk Veluwe hotel in Duiven (bij Arnhem) heeft een perfecte ligging voor degenen die er even tussenuit willen in ons eigen land. De dichtbij gelegen Postberg (aan de Veluwezoom) en het bij Hoenderloo gelegen Nationaal Park de Hoge Veluwe maken het mogelijk om te genieten van een van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is. De Veluwe biedt ruim 2200 kilometer aan fietsroutes en goed onderhouden wandelpaden. In de Hoge Veluwe kunt u wild spotten en in de bronstijd herten zien. Heeft u tijdens een verblijf in Van der Valk Veluwe zin om te shoppen? Dan vindt u onder andere een groot tuincentrum en een vestiging van IKEA om de hoek van het hotel. Ook een bezoek aan de uitgebreide Burgers Zoo (met wandelsafari en de Bush en Dessert) mogen tijdens een verblijf in ons hotel eigenlijk niet ontbreken. Deze dierentuin is goed te bereiken vanuit ons hotel.

BOEK EEN HOTEL BIJ ARNHEM

Uitstapjes maken vanuit Van der Valk Veluwe


Verken vanuit ons Van der Valk hotel Veluwe het verrassende centrum van de stad Arnhem. Vanuit het hotel bezoekt u het centrum met de bus of met uw auto. Een fiets huren behoort ook tot de mogelijkheden! In het centrum van Arnhem is het heerlijk winkelen. Ook de het Museum voor de Moderne Kunst en een interessante wandelroute door het oude centrum van de stad behoren tot de mogelijkheden. Heeft u zin om even het buitenland in te gaan? Dan is de Duitse grens dichtbij. De ligging van ons hotel Van der Valk Veluwe is ideaal ten opzichte van de oprit naar de A3 (Arnhem-Oberhausen).

Volledig ontspannen in Van der Valk Veluwe hotel


Na een dagje uit is het heerlijk ontspannen in onze ruime kamers, met een regendouche of een eigen whirlpool. Ons zeer moderne en luxe wellness center, maar ook de professionele fitnessruimte en een zwembad staan tot uw beschikking. Geniet van een drankje of een goede maaltijd in ons eigen restaurant en verwen uw lichaam en geest door volledig te ontspannen. Boek nu voordelig een van de moderne kamers in ons Van der Valk Veluwe hotel en laat u omringen door onze service en gastvrijheid.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod