Direct naar de contentDirect naar de footer

WEEKENDJE VELUWE

De Veluwe is het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Er is bos, heidevelden, landgoederen en een plek waar genoeg wild te zien is. Herten, reeën, wilde zwijnen - u kunt ze allemaal spotten tijdens een weekendje Veluwe. Wanneer u van plan bent om een weekendje weg Veluwe hotel te boeken, is het Van der Valk Duiven de perfecte optie. Ons hotel is snel te bereiken via autosnelweg A12. U kunt dus genieten van het natuurgebied de Veluwe en tegelijkertijd bent u dichtbij het centrum van Arnhem.

BOEK EEN HOTEL BIJ ARNHEM

Weekendje Veluwe in huisje of hotel

Tijdens een weekendje Veluwe is het maken van een fietstocht een aanrader. Op deze manier ontdekt u al het moois wat de Veluwe te bieden heeft. Zoekt u ook graag de gezelligheid op? Dan bereikt u al binnen een kwartier het drukke stadscentrum van Arnhem - dit ligt namelijk op twaalf kilometer afstand van ons hotel. U hoeft tijdens een Veluwe weekendje weg geen rekening te houden met parkeerkosten wanneer u ons hotel uitkiest. Parkeren is namelijk gratis en er is genoeg plek om de auto neer te zetten.

Luxe arrangementen Van der Valk Duiven

Om volledig tot rust te komen tijdens een weekendje Veluwe, kunt u ervoor kiezen om een arrangement te boeken. In het Van der Valk Duiven hebben we verschillende arrangementen die bijdragen aan een ontspannen lichaam én geest. Zo kunt u gebruik maken van ons wellness arrangement. U krijgt een massage, de wellnessfaciliteiten zijn dan gratis en er zijn vele andere extra’s.

Zakelijke deals of teamuitjes tijdens weekendje Veluwe

Zoekt u tijdens een weekendje Veluwe naar een geschikt hotel voor zakelijke deals? Dan kunt u in de twaalf moderne vergaderzalen van het Van der Valk Duiven terecht. De locatie is ideaal en de gasten zijn van alle gemakken voorzien. Bovendien is dit een mooie locatie voor teamuitjes. De zalen kunnen gebruikt worden voor meetings en de omgeving is perfect om aan de teamspirit te werken. Tevens is er de mogelijkheid van Live Cooking voor groepen vanaf 100 personen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod