Direct naar de contentDirect naar de footer
Eten & Drinken
Eten & Drinken

WEGRESTAURANT A12

Bent u op doorreis door Nederland? Of rijdt u in de omgeving van Arnhem? Dan kunt u zeer voordelig en goed eten in ons wegrestaurant A12. Wij bieden u een zeer uitgebreide menukaart, waarop u een grote keuze aan gerechten vindt die wij zoveel mogelijk bereiden met seizoensproducten. U kunt culinair genieten van onze a la carte gerechten, maar natuurlijk ook kiezen voor een voordelig meergangen menu. Reist u met kinderen? Dan zorgen wij ervoor dat het onze jongste gasten aan niets ontbreekt. Naast ons wegrestaurant A12 kunt u tevens genieten van een hapje en een drankje in onze sfeervolle bar. Zowel de bar als het restaurant maken deel uit van ons Van der Valk hotel Duiven-Arnhem. Wij vertellen u graag meer!

Boek bij wegrestaurant A12

Overnachten en genieten in ons wegrestaurant A12

Naast ons wegrestaurant A12 bieden we u luxe ingerichte en ruime kamers aan tegen een zeer scherp tarief. Zo kunt u naar keuze overnachten in bijvoorbeeld een kamer met een eigen whirlpool, of met een eigen regendouche. Wilt u een weekendje optimaal ontspannen? Dan kunt u tijdens uw verblijf in ons hotel gebruik maken van ons eigen zwembad, maar ook van een wellness center. Sport u graag? Dan nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze fitnessruimte. Kortom, in ons hotel vindt u meer dan alleen het wegrestaurant A12!

De omgeving verkennen en eten bij wegrestaurants A12

De ligging van zowel ons hotel als ons wegrestaurant in Duiven maken het mogelijk om de omgeving zonder veel gereis te ontdekken. Wat dacht u van een dagje heerlijk winkelen in het leuke centrum van Arnhem? Maak een heerlijke wandeling in Nationaal Park de Hoge Veluwe, huur een fiets of maak een mooie wandeling op de nabijgelegen Postbank. Ook Nijmegen ligt in de buurt van ons hotel. Winkelt u liever wat dichterbij het hotel? Dan vindt u een van de grootste tuincentra van de regio en een IKEA-vestiging om de hoek van ons hotel met wegrestaurant A12!

Wilt u met uw familie een bijzondere gelegenheid vieren? Reserveer dan een tafel in ons restaurant en geniet na met een drankje in onze bar. De optimale ligging van ons hotel maakt de locatie goed bereikbaar vanuit heel Nederland.