Direct naar de contentDirect naar de footer
Meeting & Events
Meeting & Events

ZAAL HUREN NIJMEGEN EN OMSTREKEN

Er zijn talrijke aanleidingen om een feestje te bouwen: verjaardagen, huwelijken, jubileums en noem maar op. Kijkt u uit naar een geschikte zaal in de buurt van Nijmegen voor uw feestje? Een zaal huren rond Nijmegen: overweeg ook hotel Van der Valk te Duiven! Ons hotel beschikt over meerdere multifunctionele zalen, de perfecte locatie voor feesten en partijen!

ZAAL HUREN NIJMEGEN EN PARKEERPLEKKEN

Ons hotel ligt op ongeveer 30 kilometer van Nijmegen. U hoeft vanuit Nijmegen niet langer dan een half uurtje te rijden om Van der Valk Duiven te bereiken. Het hotel bevindt zich nabij een op- en afrit van autosnelweg A12, aan de rand van Arnhem. Uzelf en uw gasten hoeven de drukke binnenstad van Arnhem niet in te rijden. Gratis parkeerplaatsen bevinden zich naast het hotel.Bespreek uw wensen met ons personeel. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten niets tekort komen! Een verrukkelijk diner, een receptie, een bruiloftsfeest, een jubileum: We leggen u in de watten! U hoeft zich tijdens uw feest nergens om te bekommeren, zodat u al uw aandacht op uw gasten kunt richten. Wist u overigens dat Van der Valk Duiven een officiële trouwlocatie van de gemeente Duiven is? In ons hotel is het mogelijk om een complete huwelijksplechtigheid met bruiloftsfeest te laten plaatsvinden.

EEN ZAAL HUREN NABIJ NIJMEGEN VOOR VERGADERINGEN

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven maken volop gebruik van onze zalen. Een zaal huren rond Nijmegen voor een vergadering, meeting, seminar of training? Van der Valk Duiven beschikt over functioneel ingerichte vergaderzalen met audiovisuele apparatuur, die uw meeting tot een succes maken. We beschikken eveneens over een grote plenaire zaal die uitermate geschikt is voor congressen. Van der Valk Duiven biedt meerdere vergaderarrangementen aan, waarbij een lunchbuffet of lunch en diner inbegrepen zijn.

GENIET VAN EEN AANGENAAM VERBLIJF IN ONS HOTEL

Een zaal huren rond Nijmegen is niet het enige waarvoor ons hotel een perfecte locatie is. Wenst u na uw feestje of meeting aangenaam te overnachten in een uitstekend hotel met uitgebreide faciliteiten? Dan bent u bij Van der Valk Duiven op de juiste plaats! Profiteer van ons gerenommeerde restaurant, ons zwembad, onze wellness- en fitnessruimte! Zaal huren nabij Nijmegen? Bekijk de mogelijkheden bij Van der Valk Duiven!

Bekijk ons zaalaanbod