Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Kerst Matinee

Kerst Matinée van 15.00 tot 17.30 uur
Inclusief binnenlands gedistileerd drankenarrangement

Dinsdag 25 december 2018

Voor de kerst Matinée op eerste kerstdag hebben wij helaas geen tafels meer beschikbaar. Wij verwijzen u graag naar tweede kerstdag of een van onze andere kerstactiviteiten.


Woensdag 26 december 2018

Op beide kerstdagen organiseren wij een sfeervolle kerst Matinée. Om 15.00 uur verwelkomen wij u met een feestelijk welkomstdrankje en voor de kinderen hebben wij Timo Toekan bubbels. Hierna kunt u genieten van alle heerlijkheden die op het buffet worden gepresenteerd en de warme gerechten die in onze open keuken à la minute worden bereid.

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Voor de kinderen is er een heerlijk smulbuffet met frietjes, snacks en lekkere sausjes. In onze kinderzaal kunnen ze zich uitleven op het springkussen, een filmpje kijken in de kinderbioscoop of hun eigen creatie maken in onze knutselhoek.

Prijzen
Volwassenen: € 54,50 per persoon
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 24,50 per kind
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveren
Reserveer uw tafel nu via onze website. Meer informatie? Neem dan contact op met één van onze receptiemedewerkers. Zij zijn telefonisch te bereiken op 026 - 31 888 88 of per e-mail: info@duiven.valk.nl.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten