Direct naar de contentDirect naar de footer

Erop uit in onze regio!

Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Plan uw activiteit!

Uitgelicht

 • Arnhem & Nijmegen

  Arnhem & Nijmegen

  Arnhem en Nijmegen vormen het hart van een unieke regio in Nederland. Prachtige gebieden met ieder haar eigen gezicht.

  Lees meer
 • Musea

  Musea

  Arnhem, Nijmegen en de hele regio bieden veel diversiteit op het gebied van cultuur. Dit gebied herbergt een rijke historie en dit is onder andere te zien aan de vele mooie bezienswaardigheden en activiteiten.

  Lees meer
 • Burgers' Zoo

  Burgers' Zoo

  Heeft u zin in een leuk uitje met de kinderen of gaat u er liever samen op uit? Ontdek dan de dieren uit alle werelddelen in Burgers' Zoo.

  Lees meer
 • De Liemers, helemaal goed!

  De Liemers, helemaal goed!

  Ons hotel is gelegen in een schitterend, maar nog relatief onbekend stukje Nederland. Voor iedereen is er wat te beleven. Cultuursnuivers kunnen hun hart ophalen bij historische gebouwen. Maar ook winkelen, fietsen, wandelen en actief recreëren kun je hier perfect.

  Lees meer
 • Fiets & Wandel

  Fiets & Wandel

  Ooit wel eens oog in oog gestaan met een edelhert, wild zwijn, moeflon of ree? In de omgeving van Arnhem bevinden zich prachtige natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen.

  Lees meer
 • Gelredome

  Gelredome

  Op geringe afstand van het GelreDome ligt Hotel Duiven bij Arnhem A12. De perfecte locatie om te overnachten na een evenement in het GelreDome.

  Lees meer